Bebislycka i Ensam mamma söker! Visar nu upp gravidmagen – men håller pappan hemlig

Elin Näslund, Theodora Larsson, Jessica Andersson, Camilla Backman. Foto: Eva Edsjö/TV3

Elin Näslund, Theodora Larsson, Jessica Andersson, Camilla Backman. Foto: Eva Edsjö/TV3

Pop- och schlagerartisten Jessica Andersson är just nu aktuell med sin kommande turné. Men hon syns också på annat håll i vår – nämligen i tv-rutan.

Nästa vecka – 22 januari – är det premiär för nya säsongen av ”Ensam mamma söker” på TV3. Det blir andra omgången för Jessica i programledarrollen.

– Det har varit superkul! Tre stycken härliga superkvinnor. Jag har inte behövt göra så mycket för de här tre tjejerna är ju väldigt självständiga, starka och har fötterna på jorden. De visste redan från början vad de ville och inte ville ha. Det har varit kul att vara med på vägen och stötta, säger Jessica Andersson till Nöjeslivet.

Elin Näslund, Theodora Larsson, Jessica Andersson, Camilla Backman. Foto: Eva Edsjö/TV3

Tv-programmet spelades in under sommaren, och på tisdagen avslöjades en stor nyhet från kärleksshowen.

”Höll på att köra av vägen”

En av årets deltagare, Elin Näslund, väntar nämligen sitt andra barn – efter att ha medverkat i programmet! Jessica Andersson är så lycklig för Elins skull.

– Så himla kul! Det är första gången i ”Ensam mamma sökers” historia som det blir en bebis. Så roligt! Jag fick veta det här för bara några veckor sen och höll på att köra av vägen när de ringde och berättade det här, säger Jessica Andersson.

Hon fortsätter:

– Jag var tvungen att ringa Elin direkt och bara…jag tror jag sa: ”Ska vi ha bebis?” haha. Det känns som att man har varit med på resan, även om man inte var med just då när det hände, säger Jessica och skrattar.

– Det är jättejättekul, verkligen.

Men vem pappan är håller tv-produktionen hemlig… Programmet startar alltså på tisdag och då får tittarna följa Elins, Theodora Larssons och Camilla Backmans kärleksresa.

Elin är 28 år och kommer från Gällivare. Hon berättar själv om lyckan och meddelar att hon mår bra.

– Jag mår bra, faktiskt. Det gör jag, säger hon.

Att pappan måste hållas hemlig tycker hon är klurigt.

– Det är en jättesvår situation eftersom det ändå är längesen det spelades in och det är ganska tufft att gå och bära på en sådan här grej som man vill dela med hela världen, men inte riktigt kan under de här omständigheterna, säger Elin och skrattar.

– Samtidigt ska det bli jätteroligt att följa den här säsongen, säger hon och visar stolt upp sin underbara gravidmage!

Ensam mamma söker 2019 har premiär tisdag 22 januari 21.00 på TV3.

Elin från kommande säsongen av ”Ensam mamma söker” väntar sitt andra barn. Foto: Nöjeslivet

Så underbart! Dela gärna vidare för att gratulera och lyckönska Elin från Gällivare, och för att lyckönska de andra singelmammorna som söker kärleken i tv!

Exit mobile version