Bonde-Daniel visar upp kärlekslyckan med Klara – 1 år efter Bonde söker fru: ”Vi hade vår…”

Den blyga spannmålsbonden Daniel Eriksson, från Västergötland, är en av de bönder som funnit kärleken i tv-programmet Bonde söker fru. Efter en sommar tillsammans med flera tjejer boendes på sin gård valde Daniel att gå vidare med Klara Hagström. Ett val han kan vara glad över idag. Nu visar paret upp sin kärlek. 

2021 klev en blyg och försiktig bonde från Västgötska Vara in i tv-rutan och tog sig an uppdraget att hitta sin blivande fru i tv. 

28-åriga spannmålsbonden Daniel Eriksson gick in med förhoppningen att hitta en framtida fru att bilda familj med på gården, men resan blev långt ifrån enkel och okomplicerad. 

Daniel: ”Gör mig nervös”

Klara Hagström upplevdes i början som blyg och tillbakadragen jämfört med många av de andra tjejerna, men Daniel var tidigt nyfiken på Skara-tjejen, som han sedan kom att få starka känslor för. 

“Du gör mig nervös”, sa Daniel första gången Klara öppnade upp sig om sina känslor för honom under en dejt i programmet. 

“Jag vet inte hur man säger det men, självklart tycker jag om dig. Det är inget snack om saken”, sa han sedan försiktigt, vilket lämnade Klara generad. 

I slutskedet stod det mellan Alice och Klara när Daniel skulle välja vem av alla sökande han ville fortsätta träffa.

Valet föll på Klara, som blev så nervös och rörd att hon knappt vågade möta Daniels blick. 

– Jag kan nog inte riktigt beskriva mina känslor just nu, jag är bara väldigt, väldigt, väldigt glad. Jag kan fortfarande knappt titta på dig, jag vet inte, jag är blyg, berättade Klara i TV4 då. 

När kamerorna slocknat väntade vardagspusslet för paret. En tid senare kunde de som följer Klara eller Daniel på Instagram se att de blivit sambos, då Klara flyttade in på Daniels gård. 

Romantiska gesten

Nu har det gått drygt ett och ett halvt år sedan Klara och Daniel träffades för första gången, framför kamerorna tillsammans med Linda Lindorff, och många undrar hur det gått för paret. 

Då ingen av dem uppdaterar sina sociala medier frekvent var det med stor glädje som följarna fick se att kärleken fortfarande spirar mellan bonde-paret Daniel Eriksson och Klara Hagström. 

I veckan gjorde de en romantisk utflykt och besökte platsen där de hade sin sista dejt, där Daniel meddelade att det var Klara han ville ha sin framtid med. 

“Tillbaka med täckdikaren på stället där vi hade vår slutdejt”, skrev Daniel intill en ny bild på dem tillsammans på Instagram. 

LÄS MER: TV4-bonden ertappad med 21 år yngre barnflickan: ”Har jobbat hos mig sen hon var 16”

“Finaste paret i bondes historik”, skrev en i kommentarsfältet. 

“Åååh så fina ni är tillsammans”, skrev en annan. 

“Åh så roligt att få se er fina ni. Det måste ni ju fira. Var rädda om er”, skriver en tredje.

Visst är det fint att se att bonden Daniel och Klara håller ihop? Dela gärna om du håller med.