Bonde-Jens skickar hem sista brevskrivaren trots att hon vill stanna – därför tvingas Sabina bort

Jens och Sabina i Bonde söker fru

Foto: TV4

Bonden Jens får först ett chockbesked från sin brevskrivare Alexandra. Sedan fattar han själv ett lika kontroversiellt beslut i onsdagens ”Bonde söker fru”-avsnitt.

När endast Sabina är kvar på gården väljer han att skicka hem henne också – trots att hon vill stanna.

–  Han lade mycket fokus på henne – och det har nog blivit hans fall nu. Han gav inte mig en ärlig chans, säger Sabina i programmet.

Årets ”Bonde söker fru” lider mot sitt slut. Den 18:e säsongen saknar inte dramatik – trots att det endast är tre bönder som medverkar i stället för fyra som det brukar vara.

I inledningen av onsdagens avsnitt har alla tre bönderna – Jens, Micke och Mimmi – kvar två brevskrivare var. När avsnittet är slut har Micke fortfarande ett val att göra, Mimmi har skickat hem en av sina dejter och Jens är plötsligt helt ensam på sin gård.

Läs mer: Samtalet i bilen som tittarna inte fick se – därför valde Ida att lämna Bonde-Jens gård: ”Då kände jag…”

Jens och Sabina kramas tidigare i programmet. Foto: TV4

Anledningen är att en av hans finalister, Alexandra, valt att åka hem. Eftersom hon var hans favorit valde han i ren besvikelse även att sända hem Sabina, som egentligen ville vara kvar hos honom.

Erkände vem favoriten var

Alexandra var ett osäkert kort redan innan slutvalet eftersom hon i förra avsnittet valde att bo en natt på hotell i stället för att sova över i Jens hem.

– Alexandra åkte hem i dag självmant. Jag tycker det är jättejobbigt. För hon har ju ändå varit lite av en favorit genom hela den här resan. Så det är jävligt jobbigt för mig, berättar Jens för Sabina i programmet.

– Jag är här för din skull, så är det ju. Om jag får stanna så vill jag ju det, svarar hon då.

Jens fiskar lite efter att få egentid. Till slut förstår Sabina vart han vill komma.

– Det är jävligt jobbigt nu, det är helt blankt nu. Så du vet det. Det kan vara skönt att vara själv ett tag också och känna vad man håller på med, säger han.

Hon erbjuder sig att lämna gården eftersom hon inte vill ”tränga sig på”. Jens är då inte heller sen på att nappa på erbjudandet. Han säger att han tror att det kan vara bra att de bor på varsitt håll ett tag, för att de inte ska tvinga fram känslor.

”Blivit hans fall nu”

Sabina får då packa sina väskor och ge sig av… till sin stora besvikelse.

– Det var tufft att höra av Jens att Alexandra var favoriten. Jag har försökt att visa alla mina sidor jag kan och varit mig själv, men märkte nu att det räckte inte. Det är tufft att höra, säger hon när hon sitter ensam i en synk.

Sabina i ”Bonde söker fru”. Foto: TV4

– Jag upplever ju att Alexandra var en favorit från start. Han lade mycket fokus på henne – och det har nog blivit hans fall nu. Han gav inte mig en ärlig chans, fortsätter hon.

Jens hade alltså två tjejer på gården i början av avsnittet. I slutet har han inte kvar någon. Det återstår att se vad som händer med den 27-årige kött- och spannmålsbonden från Hedemora i Dalarna.

– Sabina ville vara kvar. Det gick inte. Inte så som jag mår nu… så går det inte att lägga fokus på någon annan. Då blir det bara fel. Det går inte, säger han.

Det är alltid tråkigt när kärleken inte riktigt når ända fram. Som i det här fallet när Sabina vill ge det ett försök medan Jens har fullt upp med att tänka på Alexandra.

Alla förtjänar kärlek. Hoppas ni hittar någon annan som kan ge er lite omtanke och värme.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version