Bonde-Mickes döttrar får tittarna att reagera – bilderna i TV4 skapar uppståndelse

Foto: TV4

Bonde söker fru-Mickes döttrar gör entré på gården.
Då får de chans att möta pappans brevskrivare – och tycka till om dem.
Efteråt hyllas de stort av tittarna.
– Förståndiga döttrar, skriver en tittare.

Kärleksjakten i ”Bonde söker fru” är mitt inne i sin nya säsong. Varje onsdag hela hösten visas de sen i somras förinspelade avsnitten i TV4.

Inledningsvis fick vi se hur programledare Linda Lindorff vägledde de kärlekstörstande bönderna i sina första möten med brevskrivarna.

Det är massvis av deltagare som genom åren funnit kärleken i TV4:s reality, som nu är inne på sitt 18:e raka år.

I år är det tre bönder som deltar: köttbonden Mimmi, 28, från Öland, kött- och spannmålsbonden Jens, 27, från Hedemora samt strutsbonden Michael, 57, från Falköping.

Tittarna har annars vant sig vid att det är fyra deltagare som söker kärleken, men den här gången hoppade en av bönderna av, meddelade TV4 i somras.

– Denna säsong kommer det medverka tre bönder. Detta då vi i dialog med bonden landat i att han inte kommer att vara med i årets säsong av Bonde söker fru. Av hänsyn till de som berörs har vi inte möjlighet att gå in på omständigheterna som ligger bakom, sade Clara Tengbom, exekutiv producent, i ett uttalande då.

Artikeln fortsätter under bilden.

Bonde söker fru-deltagarna 2023. Foto: TV4

Bonde söker fru 2023 hyllas: ”Bästa på länge”

I onsdagens avsnitt fortsatte deltagarna att lära känna varandra – och för brevskrivarna innebär detta att få känna på livet på landet.

Efteråt var Nöjeslivets läsare förtjusta av vad de fått se.

– Veckans höjdpunkt att se tycker jag. Håller på Jens att han ska finna kärleken, skriver en läsare i en kommentar på Nöjeslivets Facebook-sida.

– Det är trevligt att följa programmet och spännande att se slutet då någon blir kvar i bästa fall, skriver en annan.

– Tycker detta året är det bästa på länge! skriver en tredje.

– Bonde var kul ikväll! Alla bönderna är rara. Och tjejen på Öland är så kul, fnissig och slängd i käften, skriver ytterligare en nöjd tittare.

För bonden Mickes beundrare blev detta avsnitt någonting utöver det vanliga. De fick då möjlighet att stifta bekantskap med hans döttrar, och de hade i sin tur ett och annat att säga om vilken typ av kvinna deras pappa verkligen behöver.

Artikeln fortsätter under bilden. 

Bonde söker fru. Foto: TV4

Micke har berättat i programmet hur han förlorade tidigare fru som gick bort i ett hjärtstopp. Han blev kvar, ensam med parets gemensamma två döttrar som då var mycket små. 

– Pappa är ett väldigt känsligt ämne, för du har alltid varit där. Eftersom att vi bara haft dig, säger en av döttrarna i programmet.

Nu är förhoppningen att deras pappa ska träffas av Amors pilar – och döttrarna menar att förutsättningarna finns där. 

– Jag tycker att det känns som att han kan träffa kärleken bland de här, det känns som att det är fyra bra tjejer allihop, på sina sätt, säger Mickes ena dotter i programmet.

Efter att de fått bekanta sig med pappans beundrare var de nöjda. Dottern Jolene tyckte det var lätt att prata med brevskrivaren Jenny.

Artikeln fortsätter under bilden. 

Mickes döttrar fick träffa brevskrivarna. Foto: TV4

– Det var trevligt att prata med Kari och Mariette. De är helt olika personer, Kari är mycket mer energisk och tar för sig väldigt mycket. Är det såhär hela tiden kan det nog bli lite för mycket, men man kan vara nervös i vissa situationer också och då kan det ta över, det vet man inte, säger dottern Veronica i programmet.

Starka känslor efter döttrarnas intåg – hyllas stort: ”Förståndiga döttrar”

Efter döttrarnas intåg i programmet har tittarna diskuterat den senaste händelseutvecklingen i sociala medier.

Artikeln fortsätter under bilden. 

Mickes brevskrivare. Foto: TV4

– Vad intressant, det ska bli enormt spännande att följa utvecklingen, skriver en tittare på Bonde söker frus Facebook-sida

Nu hyllas döttrarna av tittarna.

– Fina kvinnor du har, skriver en annan.

– Förståndiga döttrar, skriver en tredje.

Vi önskar alla inblandade ett stort lycka till!

Vad tycker du om årets ”Bonde söker fru”? Hur tror du det kommer gå? Skriv gärna en kommentar.

Exit mobile version