Brevskrivaren Karis stora lycka – första orden om nya kärleken efter nobben från Micke i Bonde söker fru

Bonde söker fru-Kari. Foto: TV4

Bonde söker fru-Kari. Foto: TV4

Hon fann inte kärleken i ”Bonde söker fru”.
Brevskrivaren Kari nobbades av bonden Micke – men avslöjar nu att hon träffat rätt på annat håll, skriver Hänt.

I ”Bonde söker fru” är kärleksjakten i full gång. TV4:s populära relationsprogram som leds av Linda Lindorff är nu inne på sitt 18:e raka år i rutan, och genom säsongerna har massvis av par hittat varandra och somliga även bildat familj efter inspelningarna.

I år är det tre bönder som deltar: dels köttbonden Mimmi, 28, från Öland, men också kött- och spannmålsbonden Jens, 27, från Hedemora samt strutsbonden Michael, 57, från Falköping.

Det är emellertid inte enbart bönderna som suktar efter kärleken i programmet. Även de modiga brevskrivarna står i centrum.

Nu har det gått en tid sedan deltagarna först började lära känna varandra, och med tiden inser bönderna och brevskrivarna när tyckte börjar uppstå.

Samtidigt har bönderna också sagt hejdå till flera av sina brevskrivare, och det har förstås blivit blandade känslor därefter.

I onsdagens avsnitt var det brevskrivaren Kari som fick lämna Mickes gård.

Men hon var inte alls särskilt missnöjd över det.

Tvärtom.

– Det kändes faktiskt skönt. Dels för att det är en väldigt speciell situation att vara i och jag längtade hem lite grann. Jag har världens gulligaste granne här hemma som tog hand om mina djur och mitt hem här hemma medan jag var på gården. Och det började komma lite tankar om att det är en fantastisk människa som bor där hemma som tar hand om allting, säger Kari till veckotidningen Hänt efter att programmet sänts.

Det visar sig nämligen att Kari har hittat kärleken utanför programmet – i sin granne Björn.

Hon avslöjar att det till och med var så att hon hade dubbla känslor när hon skulle åka iväg för att spela in ”Bonde söker fru”. I dag är hon lycklig över att det blev dem två.

– Jag har gått och sneglat på honom, vi har hejat på varandra när vi varit ute med hundarna. Men vi hade inte umgåtts men så umgicks vi lite grann och tog en fika på kompisbasis innan jag då åkte till slottet, säger Kari.

Det är uppenbart att hon är på en lycklig plats i livet just nu.

– Det är helt underbart, jag är så lycklig och det är så gott i både kropp och själ. Både hjärna, hjärta och magen, allt känns så bra.

Så fint att höra, Kari! Vi önskar dig och Björn all lycka.

Vad tycker du om årets säsong av ”Bonde söker fru”? Skriv gärna en kommentar.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version