Jennys intima besked till Bonde-Micke – efter romantiska stunden ihop: ”Väcker väldigt…”

Bonde söker fru, Jenny och Micke

Foto: TV4

Det börjar verkligen närma sig slutet för denna säsong av ”Bonde söker fru” och bönderna har nu nära till den slutliga kärleken.

Bonde-Micke och Jenny fick sig en mycket intim dejt i kvällens program, där de fick reda ut ett och annat.

”Bonde söker fru” börjar närma sig final med stormsteg och det är nu inte långt kvar tills bönderna får göra ett av sina livs viktigaste val.

I kvällens avsnitt fick vi se när strutsbonden Michael ”Micke” Klingstedt, 57, från Falköping tog med sig Jenny ut på en intim dejt.

– Du jag tänkte så här, om du och jag skulle åka iväg på en liten egen dejt?, säger Micke till Jenny i programmet.

Jenny skiner upp och tackar naturligtvis ja till det efterlängtade erbjudandet.

– Det betyder väldigt mycket för mig att åka iväg på egen hand med Jenny. Så att vi får prata igenom det här och reda ut väldigt viktiga saker, och hitta tillbaka till varandra, berättar Micke i programmet.

Dejten i badtunnan

Tillsammans går de iväg och det visar sig att dejten äger rum i en badtunna. Där får de chansen att tala ut. Jenny avslöjade sina känslor för Micke att hon känt sig orolig efter hans dejt med Mariette.

– Jag har hela tiden känt en enormt stark innerlighet i Mickes omfamningar av mig. Och igår kväll så kände jag en skillnad. Det fanns liksom ett avstånd som jag inte känt tidigare. Och det var smärtsamt, berättar Jenny för tittarna.

Foto: TV4

Kyssen kom till slut

I badtunnan delar de tydligt kärleksfulla blickar med varandra och kärleken verkligen sprudlar om dem. De ser in i varandras ögon och till slut kysser de varandra.

– Att få vara så nära Micke med så mycket hud som det var nu också, det har det inte varit tidigare. Det väcker väldigt mycket känslor i mig, säger Jenny med glimten i ögat.

Här kan du se deras stund tillsammans.

Foto: TV4

Vilken fin stund ni delade!

Exit mobile version