Bondeparet har förlovat sig – han höll sitt löfte och blandade in Christer Sjögren i det hela

Foto: Instagram

Det var under programmet ”Bonde söker fru” i TV4 som Hannes Haraldsson skickade in ett brev för att få träffa bonden Susanna Karlsson. Susanna själv gick in med låga förväntningar i programmet om att hon kanske inte skulle hitta rätt.

Hittade sin kärlek i Hannes Haraldsson

Men hon hittade sin Hannes och de planerade i slutet av programmet att de skulle förlova sig. Sedan oktober förra året lever de tillsammans på gården utanför Valdemarsvik.

Lovorden från Hannes var att han skulle fria på Koskälla, en festival som Susanna ordnat i kohagen på gården. Det löftet höll Hannes Haraldsson som även blandade in Christer Sjögren i det hela.

Han friade på scenen

Han uppträdde med låten ”Kan man älska nån på avstånd” av Christer Sjögrens Vikingarna. Frierier kan väl bara sluta bra när man blandar in Christer Sjögren?

Jodå. Det fångade Susanna Karlsson.

– Han gick upp på scenen och sjöng sången till mig. Han hade det kämpigt, han var väldigt nervös, men till slut så sa han orden “Vill du gifta dig med mig”, säger Susanna Karlsson till Aftonbladet.

Susanna Karlsson vrålade: ”Ja”

På frågan om det fanns ett självklart svar, svarade Susanna:

– Ja, jag skrek “Ja” på den.

Bröllopet planerar de att ha nästa sommar.

Förutom förlovningen har bondeparet just nu en teaterföreställning som heter ”Bondesagan” som de är aktuella i. Pjäsen skildrar resan från ögonblicket när de träffades fram till där de är i dag. Det är en kärleksfull och gripande berättelse som de visar upp i sitt gemensamma intresse av sång och teater.

Vilket vackert sätt att fria på! Sprid gärna detta vidare för att skicka dina lyckönskningar till det fina bondeparet.

Exit mobile version