Carina Berg hyllas efter barncancergalan – tittarnas varma ord efter agerandet i sändning: ”Enastående”

Carina Berg, barncancergalan

Foto: Press/TT

Under måndagen hölls den årliga barncancergalan, och programledare var Carina Berg. Nu hyllas hon av tittarna efter sin insats.

När någon blir allvarligt sjuk så påverkar det hela familjen, och det kan vara både tufft och känslosamt när beskedet kommer.

Som förälder är värsta mardrömmen att något ska hända ens barn, och man gör allt i sin makt för att hålla de friska och trygga.

Men dessvärre drabbas varje år drabbas cirka 350 barn upp till 18 års ålder av cancer, enligt 1177.

En diagnos som ofta vänder hela livet upp och ner och förändrar allt.

Men som tur är så finns det också mycket forskning inom ämnet och idag är det fyra av fem barn som överlever sjukdomen med behandling.

”Mitt mest hedervärda uppdrag”

Under måndagen hölls den årliga ”Barncancergalan – det svenska humorpriset” i TV3/Viaplay, som syftar till att uppmärksamma och samla in pengar till Barncancerfonden.

STOCKHOLM 20231002 Carina Berg är programledare för Barncancergalan – det svenska humorpriset på Berns på måndagskvällen. Foto: Christine Olsson / TT / kod 10430

Carina Berg agerade programledare för åttonde året i rad, ett uppdrag som hon är väldigt glad över att få.

– Jag är så glad att jag får fortsätta leda denna gala. Efter så många år är det fortfarande mitt mest hedervärda uppdrag. När livet är som allra svårast, behöver vi skrattet som allra mest. Det är därför jag älskar den här galan. Så kul också att Viaplay tagit över stafettpinnen, sa Carina Berg i ett pressmeddelande inför galan.

Tittarnas hyllningar

Och hennes insats verkar minst sagt ha gått hem hos tittarna, som hyllar henne i Nöjeslivets kommentarsfält på Facebook efter sändningen.

”Så enastående duktig Carina Berg var”

”Väldigt fint program”

”Duktig programledare.”

”Mycket duktig”

Carina Berg programleder Barncancergalan. Foto: Magnus Ragnvid

Vad tyckte ni om programmet? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

Exit mobile version