Carina Bergfeldts beteende får tittarna att gapa – hyllas efter agerandet mot gästerna: ”Hon är så…”

Carina Bergfeldt

Foto: SVT, Annika Berglund /Monkberry

Carina Bergfeldt är programledaren som svenska folket aldrig tycks få nog av.

Med hennes fantastiska talkshow skapar hon magi i tv-rutan tillsammans med sina gäster varje fredag.

I fredags så sändes det andra avsnittet för säsongen – så tyckte tittarna om programmet.

Carina Bergfeldt har kommit att bli en oerhört folkkär tv-profil de senaste åren. Sedan 2021 har hon sin egen talkshow i SVT, vilken har kommit att ersätta talkshowen Skavlan som hade samma programtid.

För drygt en vecka sedan hade Carina Bergfeldts talkshow premiär för säsongen. Och det bjöds på både skratt och mer allvarliga inslag när Jonathan Unge, Charlotte Kalla, Thomas Stenström och Arbogakvinnans dotter, Amanda Blomsterlund, gästade programmet.

I fredags var det dags för det andra avsnittet av det härliga programmet och inte mindre än fem gäster tog plats i Carinas långa soffa.

Gästerna i fredags var skådespelaren David Dencik, komikern Peter Apelgren, Bo Kaspers frontfigur – Bo Sundström, psykologen Katarina Blom samt Fadumo Hasan, som berättade om sin flykt från terrorgruppen Al-Shabab.

Det blev även denna vecka både skratt och lättsammare ämnen som blandades med allvar och tårar. Dessutom fick vi se och höra när Bo Kaspers orkester intog scenen och spelade sin ljuva låt.

Så tyckte tittarna om programmet

På sociala medier har folk uttryckt sina åsikter om programmet. Och det är tydligt att tittarna tyckte om fredagens show. Det är även tydligt att Carina Bergfeldt är en mycket uppskattad programledare.

Mycket bra, Carina är en mycket duktig programledare. Låter alla gäster prata till punkt”, skriver en person på Facebook.

Toppenkväll, skratt och allvar. Hon är så proffsig, låter de inbjudna prata. Alltid intressanta gäster. Och så snygg hon själv är”, skriver en annan.

Jättetrevligt, många glada skratt och intressanta människor och öden”, skriver en tredje.

Foto: SVT

Tack Carina och alla gäster för ett toppenbra program! Det är verkligen fredagarnas höjdpunkt tillsammans med På spåret!

Vad tyckte du om det senaste avsnittet av Carina Bergfeldt? Skriv gärna en kommentar på Facebook!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version