Carina Bergfeldts intima avslöjande – efter David Denciks privata fråga i SVT: ”Hånglat med…”

Carina Bergfeldt, David Dencik

Foto: SVT

Nu är en sprillans ny säsong av Carina Bergfeldts talkshow i SVT äntligen i gång.

I andra programmet delar programledaren med sig av ett minst sagt personligt avslöjande, efter David Denciks intima fråga.

Carina Bergfeldts talkshow i SVT har blivit en riktig tittarfavorit senaste åren.

År 2021 sändes den första säsongen, och det visade sig snabbt bli en riktig succé för profilen.

Nu har en helt ny säsong äntligen dragit i gång, och det har redan bjudits på både skratt, djupa samtal, spännande möten och underhållning.

Foto: SVT

Carina Bergfeldts talkshow

Under fredagen är det dags för andra avsnittet i ordningen, och i precis som vanligt kommer många spännande gäster på besök.

Så här beskriver SVT programmet:

Carina Bergfeldt får besök av den framgångsrika skådespelaren David Dencik, komikern Peter Apelgren, orkesterledaren Bo Sundström och så döstädar vi med lyckopsykologen Katarina Blom. Vi möter också Fadumo Hasan som vid 13-års ålder, ensam och skottskadad, flydde från Al-Shabab. Tillsammans med sin medförfattare Hanna Welin är hon nu redo att berätta. Bo Kaspers Orkester avslutar kvällen med ’Vad som händer.'”

”Haft den begränsningen inom mig”

I programmet väljer även Carina själv att dela med sig av ett litet avslöjande.

David Dencik beskriver nämligen att han tycker det känns konstigt att han aldrig varit intim med en annan man.

– Jag kunde väl ha provat på det, säger han och Carina påpekar att han låter förvånad.

– Jag är förvånad över mig själv, att jag haft den begränsningen inom mig. Jag har provat på väldigt många saker- olika substanser. Jag har liftat genom Sydamerika och gjort saker som jag tänker att ”det skulle jag nog inte göra idag.” Varför kunde jag inte ro hem en kille som heter Åke och bara känna hur det var?, säger han

Foto: SVT

Intima frågan till Carina Bergfeldt

Han beskriver att han alltid varit nyfiken av sig men att det just när det kommer till att vara intim med en annan man funnits en begränsning inom honom.

I samband med detta passar han också på att fråga Carina Bergfeldt något väldigt personligt.

– Jag tror att många killar har den begränsningen men mitt intryck är att tjejer, jag menar… Nu ställer jag en fråga. Har du någonsin hånglat med en tjej?, frågar han och Carina svarar:

– Ja!

– Ja, jättemånga tjejer gör detta! Ibland när de druckit lite. De går och kissar ihop, de är inte alls blyga för att vara lite intima med varandra för att smaka på det. Medan jag har många vänner, killar, och jag har aldrig hånglat med någon av dem.

Carina Bergfeldts talkshow sänds i SVT kl. 21.00 på fredagar

Exit mobile version