Därför försvinner Magnus Uggla och dottern Agnes efter succén i SVT – plockas bort från rutan

Efter succén i SVT – nu försvinner far och dotter Uggla från tablån.

”Jag och min far” är en klassisk låt som en gång i tiden skrevs av popgeniet Olle Ljungström.

När Ljungström och Magnus Uggla medverkade i en oförglömlig säsong av ”Så mycket bättre” 2012 gjorde den senare låten till sin. Ugglas cover låg på Svensktoppen i tre års tid, totalt ofattbara 161 veckor!

”Jag och min far” är också titeln på ”Kung för en dag”-sångarens senaste projekt: SVT-programmet som han gör tillsammans med dottern Agnes Magnusdotter Uggla.

När duon nyligen gästade Carina Bergfeldts talkshow i SVT berättade Magnus Uggla om vad som gjorde honom orolig – redan under inspelningarna av det första avsnittet i programserien.

Produktionen var i Indien och filmade, när orosmolnen hopade sig på rockstjärnans himmel.

– Vi skulle ju åka till Indien och filma och det är skräckscenario att åka till Indien, för mig i alla fall. Alltså det är ju så smutsigt där, jag känner inte en enda människa som har varit i Indien utan att bli magsjuk, sade Magnus Uggla i Bergfeldts talkshow i SVT.

Han fortsatte:

– Att jag skulle få sepsis, liksom. Jag hade nämligen skavsår på fötterna, och jag har en kompis som fick blodförgiftning av ett skavsår som det kom skit i, säger han.

Artikeln fortsätter under bilden.

STOCKHOLM 20220429 Magnus Uggla med dotter Agnes anländer till Elle-galan på Grand hotel på fredagen. Foto: Fredrik Sandberg / TT

Agnes berättade då å sin sida att hon tyckte pappans reaktion var lite överdriven, inte minst med tanke på att han hade skor på sig.

– Ja, men jag kände ju hur hela det där bajset sipprade in mellan tårna, säger Uggla – som lyckligtvis klarade sig och inte blev drabbad av sepsis – i SVT.

Under sin resa har far och dotter Uggla gett sig iväg med filmteamet för att tillsammans möta sig själva, varandra och världen. De har utforskat ämnen som kärnfamiljen, andlighet, åldrande, skönhet, emigration, dejting och populärkultur.

Men nu är det slut på programserien. Under torsdagkvällen sändes det sista avsnittet för den här säsongen av ”Jag och min far”, och det är i skrivande stund osäkert huruvida det blir en fortsättning. Detta har SVT ännu inte berättat.

Klart är i alla fall att Ugglas och Ugglas samarbete i rampljuset fortsätter. Tillsammans programleder far och dotter nämligen podcasten ”Uggla & Ugglas podcast”.

Skulle du vilja se fler säsonger av ”Jag och min far”? Skriv gärna en kommentar!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version