Därför klipptes Gina Dirawis uttalande bort av TV4 – orden framför Hellenius som tittarna aldrig fick höra

Därför klipptes Gina Dirawis uttalande bort av TV4 – orden framför Hellenius som tittarna aldrig fick höra

Hellenius hörna tutar nu på med sin femtonde säsong och de berömda gästerna som slår sig ned i soffan avlöser varandra på löpande band.

I lördags gästade Gina Dirawi och fick publiken i tv-studion att dra efter andan. Men hennes ord klipptes bort av TV4 och tv-tittarna fick aldrig veta vad som sades, förrän nu.

Gina Dirawi, 32, är trots sin ålder redan en rutinerad tv-räv.

Yngst någonsin

Gina Dirawi har underhållit svenskar under många år som skådespelare, komiker, programledare, författare och musiker.

Under lördagen så gästade hon det populära Hellenius hörna och pratade om hur hon de senaste åren rest mycket, bland annat har hon bott i Costa Rica.

Gina berättade också om hur mycket hon tycker om Zlatan Ibrahimovic och att hon minskar sin stress genom att titta på en bild på just Zlatan.

Orden som klipptes bort

Gina Dirawi pratar bland annat om hur det var att leda Melodifestivalen som 21-åring, då blev hon den yngsta någonsin att leda det ansedda programmet.

När de ändå är inne på ämnet så börjar Hellenius fråga Gina Dirawi om Eurovision song contest, som ju äger rum i Sverige nästa år.

Under inspelningen började Gina Dirawi att prata om Eurovision men tystnade plötsligt. Men det var ingenting som tv-tittarna fick se, TV4 klippte nämligen bort den delen av intervjun.

Aftonbladet rapporterar dock om att flera ur publiken hört av sig till kvällstidningen och berättat om hur Gina Dirawi uppmanat dem att inte prata mer om det, då hon själv inte får uttala sig om det.

Vi får med andra ord fortsätta att vänta på besked kring vem som kommer att leda Eurovision nästa år.

Tryck nu på DELA-knappen!