Därför stoppades Olivias segerfest efter Robinson-finalen – TV4:s beslut: ”Så synd”

Olivia Lindegren vann ”Robinson”-finalen. Men hon snuvades på en ordentlig segerfest.

TV4-produktionen hade nämligen inte styrt upp någonting.

– Nej, alltså det blev inte det. Det är så synd, säger hon till Hänt.

Efter en spännande final var det till slut Olivia Lindegren, 27, från Göteborg som tog hem segern i ”Robinson 2024”. Hon var då den första kvinnan på 12 år att lämna den öde ön med statyetten i näven.

Det var extra kul att det var ytterligare två kvinnor, Simone Sjöström och Maureen Asic, i finalen.

Läs mer: Olivia Lindegren vinner Robinson 2024 – det ska hon göra för prispengarna: ”Har en plan”

Anders Lundin gratulerar Robinson-Olivia
Anders Lundin gratulerar vinnaren Olivia Lindegren. Foto: TV4

Direkt när Olivia hade gått i mål så kom de övriga deltagarna fram till henne och gratulerade och omfamnade henne. Några hade med sig champagneflaskor och de sprutade och hällde innehållet över henne.

Mycket mer än så blev det inte i festväg.

”Vi var tvungna att åka”

Det brukar skilja sig lite från år till år huruvida produktionen har styrt upp en riktig finalfest. Vissa år har bara TV4-produktionens anställda varit med på festen, ibland har deltagarna varit med. Allt som oftast blir det en fest i alla fall – men inte i år.

– Alltså det var en liten tillställning efter där vi firade Olivias vinst. Men de kom ju hem till hotellet ganska sent, för de behövde ju synka och sådär. Sedan nästa dag var vi ju tvungna att åka, så det var väldigt lite tid att umgås alltså. Det var bara en kväll vi alla deltagare hade tillsammans, säger Rooble Gedi till Hänt.

Olivia har själv sagt att hon inte är en person som gillar att fira och framhäva sig själv. Därför blev det inte ens någon fest på hemmaplan.

–  Jag har ingenting planerat. Jag är ingen person som firar mig själv. Jag firar aldrig när jag fyller år till exempel. Det blir ingen fest. Men kanske ta ett glas med någon vän, säger hon till Nöjeslivet.

Fest i Robinson
Deltagarna kom fram till Olivia efter att hon vunnit finalbanan. Foto: TV4

Fanns inga barer eller restauranger

För Hänt bekräftar hon att det inte blev något större party i Filippinerna heller.

– Nej, alltså det blev inte det. Det är så synd, men det var liksom ingen som har styrt upp det. Det var mer att vi satt på hotellet och drack lite bara. Det finns inte jättemycket att göra där vi spelade in, det är liksom inget roligt ställe, alltså det finns inga barer eller så. Det var verkligen bara på hotellet man kunde vara, säger Olivia.

Hon fortsätter:

– Vi satt uppe ett tag och Marcus (Håkansson) skulle visa något dans-move där och han råkade göra sönder hela golvet och typ ramlade igenom. Det var kul, men det var liksom inte vildare än så.

Trist att det inte blev något riktigt party, men kul ändå att det blev en sista kväll med gänget.

Stort grattis till vinsten, Olivia. Tycker du att rätt person vann? Skriv gärna en kommentar och gilla-markera och dela artikeln.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev