Därför tog det slut mellan Ruth och Bengt efter Hotell Romantik – sanningen om parets uppbrott

Ruth Andersson och Bengt Johansson blev ett par i SVT:s ”Hotell Romantik”.
Nu berättar tittarfavoriterna varför de valde att gå isär efter inspelningarna, skriver Aftonbladet.

De kom varandra väldigt nära i SVT:s ”Hotell Romantik” – och valde till slut att stanna kvar ytterligare en tid på hotellet i Portugal.

När programledarna Kristina ”Keyyo” Petruchina och Erik Ekstrand frågade deltagarna Bengt Johansson och Ruth Andersson om de ville fortsätta träffas blev svaret glasklart: ja.

– När det känns äkta känner man sig hemma med den personen. Det känns i hela kroppen och man känner att man inte behöver göra sig till, man är som man är, sade Ruth i programmet.

Paret som lärt känna varandra och kommit nära under veckan i Portugal sken i kapp med solskenet samtidigt som de omfamnade varandra.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: SVT

– Det ska bli fantastiskt att stanna här och bara ha tid för oss själva. Det ser vi fram emot! Och kärleken hoppas jag växer, sade Ruth efter beslutet i SVT och fortsatte:

– Det känns som äkta kärlek.

Efteråt fick tv-tittarna också följa med hem till Sverige flera månader senare. Då var Ruth och Bengt fortfarande ett par.

– Man ska vara öppen för allting, inte ha bestämt att så, så och så ska det vara. Det ger mycket mer, sade Bengt om sina upplevelser efter programmet.

Därför gick Ruth och Bengt isär

När det nu har gått ytterligare en tid efter inspelningarna, ger Ruth och Bengt ett nytt besked om kärleken.

I dag har paret som valde varandra i ”Hotell Romantik”, beslutat sig för att gå skilda vägar – som vänner.

Artikeln fortsätter under bilden.

– Vi är bara vänner i dag. Hon bor ju på Kanarieöarna halva året. Jag åkte dit i början av oktober. När vi sitter där och pratar kände vi kanske bägge två att vi inte var på samma plan, säger Bengt till Aftonbladet.

Ruth förklarar beslutet:

– Vi var inte i samma fas i livet. Men vi är vänner och det känns bra, säger Ruth till Aftonbladet och berättar att hon inte träffar någon för tillfället.

– Nej, just nu har jag inte tid med det. Jag går ut mycket, dansar, lyssnar på musik och sånt, så man vet aldrig, säger hon.

Samtidigt som SVT:s ”Hotell Romantik” nu gått i mål med säsong två, står det klart att kanalen redan nu söker singlar som är 65-plus till en ny omgång!

– Vi letar efter dig som känt dig ensam länge och genuint längtar efter någon att dela resten av ditt liv med. Om du är redo för att släppa in kärleken i ditt liv – missa inte denna chans! skriver SVT på sin hemsida där man också kan ansöka om att medverka i nästa säsong.

Vi önskar er allt gott, Ruth och Bengt!

Skriv gärna en kommentar!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev