Här brister det totalt för Bonde-Jens – får sitt hjärta krossat när Alexandra lämnar: ”Blev kär”

Spoilervarning: Texten innehåller information om det som sker i avsnitt 11 av ”Bonde söker fru”

Nu lider årets säsong av ”Bonde söker fru” mot sitt slut och under onsdagen är det dags för val.

Men för Jens blir det inte riktigt som väntat, och det han förväntat sig skulle bli en sommar i kärlekens tecken slutade dessvärre med hjärtekross.

I ”Bonde söker fru” har vi i hela 18 säsonger fått följa kärlekssugna bönder i jakten på sin framtida partner.

Den här gången har vi bland annat fått följa kött- och spannmålsbonden Jens Lundin, 27, från Hedemora.

Redan i början av säsongen slog det gnistor mellan honom och brevskrivaren Alexandra, som delade en första kyss under en gruppdejt redan innan han tagit beslut om vilka som skulle få följa med till gården.

Jens Lundin, Bonde-Jens, Bonde söker fru
Foto: TV4

Att intresset fanns där verkade det inte vara några som helst tvivel om. Men efter en tid på gården svalnade det av från Alexandras sida.

Tårarna på gården

Under förra veckan bestämde hon sig för att ta lite ensamtid, och lämna gården för att bo på hotell en natt.

– Du vet att jag har pendlat ganska mycket, så jag känner att jag måste få vara lite själv och klura ut vad jag känner liksom. Så jag kommer sova på hotell i natt, förklarade hon då.

Detta var något som gjorde Jens väldigt upprörd och känslosam.

När hon väl fått landa i sina känslor och bestämt sig för vad hon ville så beslutade Alexandra att hon inte ville vara kvar.

Alexandra valde att lämna ”Bonde söker fru”

I samband med att hon väljer att lämna gården berättar Jens hur starkt han känner för henne, och att han ville stå med henne i slutet.

– Jag känner väldigt mycket för dig. Så du vet det, du är en otroligt fin tjej på alla sätt. Jag har aldrig känt så här förut för någon. Det ska jag erkänna. Det har alltid varit dig som jag tyckt om och känt för. Det är du som skulle stå där på slutet, säger han.

Alexandra förklarar då att det funnits känslor även från hennes sida, men att omständigheterna gjort att det inte räckte hela vägen.

– Jag har känt så jävla starkt för dig, det har jag. Men allt gick bara så väldigt fort fram, då blir jag rädd bara. Det blev jävligt dumt. Jag känner mig jättehemsk som bara fegar ur och backar, säger hon i programmet.

Alexandra, Jens, Bonde Söker Fru
Foto: TV4

”Jag vill helst bara åka hem”

Hon får då erbjudandet av bonden om att gå på en dejt tillsammans, men avböjer och förklarar att hon bara vill därifrån.

– Jag vill egentligen bara åka hem och landa, just för att det blivit så intensivt. Jag känner mig jättehemsk, men jag måste tänka på mig själv. Jag vill helst bara åka hem, säger hon.

Efter beskedet får Jens väldigt svårt att hålla tårarna inne.

Jens Lundin, Bonde-Jens, Bonde söker fru
Foto: TV4

Under programmets gång hade han hunnit utveckla sina känslor för Alexandra så pass mycket att han blivit kär. Och att få sitt hjärta krossat är, som de flesta vet, alltid tufft.

– Jag fattar ingenting. Ett kort tag blev jag kär. Så fort man liksom vågar tro på någonting så blir det bara fel, säger han.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev