Det händer egentligen med djuren efter ”Farmen” – nu kommer sanningen fram

Farmen, Wincent

Foto: TV4

Denna säsong av Farmen börjar lida mot sitt slut och det är inte bara finalisterna som snart ska lämna gården.

Det händer med kossorna efter att Farmen-inspelningen är över.

Realityserien Farmen är en av TV4:s riktiga långkörare och denna säsong är faktiskt seriens sjuttonde.

I programmet så får vi följa ett gäng deltagare som får leva tillsammans på en gård med levnadsstandard som var vanligare för hundra år sedan.

Under tiden får de även tävla mot varandra i olika grenar och tävlingen fortsätter även inne på farmen i form av pakter och sociala spel.

Denna säsong av Farmen börjar nu lida mot sitt slut och kvar är endast en handfull deltagare som tävlar om vinsten på en halv miljon kronor.

Det händer med kossorna efter inspelningen

Men en fråga som säkert många frågar sig är just vad som händer med alla djuren efter att inspelningen är över.

På farmen finns nämligen kossor, grisar och andra djur. Deltagarnas mentor – Hans Wincent – berättar nu för Hänt om vad som hände med kossorna Kerstin och Rosa efter att inspelningen var klar.

– Ja, kossorna åkte direkt hem till sin ägare. De mådde bara bra och traskade ut i hagen till sina kompisar, berättar Hans Wincent.

Foto: TV4

Därför fick Wincent säga till deltagarna

Under säsongen gång har kossornas ägare legat lågt och inte velat säga till om så mycket. Men det fanns ett tillfälle då man behövde se till så att deltagarna skärpte sig.

Det var nämligen när deltagarna mjölkade kossorna alldeles för sent på dagen.

– De får såklart veta när de får korna att de ska mjölkas morgon och kväll. Sedan har de ju ingen klocka och inte alltid så bra tidsuppfattning. Så det som hände under säsongen var att de drog på det lite längre för var dag. Jag sa till dom någon gång innan jag tog det ”on cam”, säger Wincent till Hänt och fortsätter:

– Så när jag tyckte att det började bli lite väl kort tid mellan mjölkningarna sa jag helt enkelt till lite mer ordentligt att de fick vrida tillbaka tiden för mjölkning så som de gjorde i början. Och lättaste var då att se till att de mjölkade innan frukost, de har ju som sagt ingen klocka så jag kunde ju inte ge en tidpunkt.

Härligt att kossorna fick komma hem igen efter inspelningen. Hoppas att de inte tog någon skada under inspelningens gång.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version