Farmen-Wincent ryter ifrån – efter kritiken mot deltagarnas utseende: ”Pinsamt”

Farmen-Wincent tar nu deltagarna i försvar efter kritik om utseende från tittarhåll.

Det har han att säga till de som kritiserar deltagarna.

Årets säsong av Farmen börjar nu lida mot sitt slut och spänningen är just nu olidlig om vem som ska kamma hem vinsten på en halv miljon kronor.

Men vägen hit har inte varit enkel för någon av deltagarna. De har fått leva under svåra omständigheter och tvingats tävla i olika grenar med ett ständigt hot om att bli utslagen.

Med på resan har de dock alltid haft bonden och mentorn Hans Wincent, 52. Han har blivit lite av en tittarfavorit och utan hans hjälp hade deltagarna haft det ännu svårare att klara av livet på gården.

Farmen-Wincent försvarar deltagarna efter kritiken

Nyligen lade Wincent ut ett filmklipp från Torpet där han ber de tävlande att laga honom en trerättersmiddag. I kommentarerna på klippet så kritiseras deltagarna bland annat för sitt utseende.

Med läppar som en anka. Ögonfransar som ser ut som spindelben och alla tatueringar ??!!??. Ser mer ut som ett program gjort av Vogue. Pinsamt på bekostnad av stackars djuren”, skriver en person i kommentarerna på Facebook.

Men Hans Wincent tar sina farmare i försvar:

Just hur folk ser ut är nog mer en spegling av hur samhället ser ut! Tror inte djuren lider av att deltagarna har långa ögonfransar, tatueringar och fillers”, svarar Wincent.

Foto: TV4

Var inte annorlunda under första säsongerna

Personen i kommentarerna fortsätter och menar att de första säsongerna såg annorlunda ut.

Självklart får folk se ut hur dom vill. Men om Farmen ska spegla en gård för länge sen som det var första året/åren, då var det mer fokus på djuren och folk hade inte tillgång till smink mm!”, skriver personen i kommentarerna.

Men Wincent menar att så inte alls är fallet.

Håller på och kollar igenom första säsongen och de hade bättre tillgång till sina grejer då, då fick de ha med dig sina personliga grejer direkt. Smink är inget som varken då tidens eller nutidens deltagare har tillgång till. Men i första omgången så sminkade tjejerna sig på Farmen med kol, rödfärg och diverse. Så de var lika fåfänga då! Det paktas och snackas skit, det pratas sex osv. Så värst mycket mer djurskötsel är det inte heller i första omgången”, svarar Hans Wincent.

Det är härligt att du tar deltagarna i försvar Wincent! Du är en riktig klippa för de tävlande!

Vem tror du vinner årets säsong av Farmen? Skriv gärna en kommentar på Facebook och berätta!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev