Tilde de Paula Ebys plötsliga drag efter frånvaron – TV4-profilens beslut om framtiden: ”Vi har en…”

Foto: TV4

På tisdagen gjorde Tilde de Paula Eby comeback i ”Efter fem” efter flera veckor.
Nu avslöjar programledaren att tv-tittarna kan förvänta sig en speciell sändning på onsdagen.

Tilde de Paula Eby gjorde på tisdagen comeback i TV4:s aktualitetsprogram ”Efter fem”. Programledaren hade varit borta i några veckor när hon återigen välkomnade tittarna till ett nytt program.

Tilde är en av Sveriges mest rutinerade programledare – och har lett några av TV4:s största underhållnings- och aktualitetsprogram. Och att nyhetsprogrammet ”Efter fem” betyder mycket för henne står helt klart. Tilde de Paula Eby har lett programmet sen starten 2019 och under åren har det växt sig allt starkare hos tv-tittarna.

Foto: Tv4

– Jag har ju gjort så otroligt många tv-produktioner. Allt har sin charm och utmaning, men ”Efter fem” är min tv-bebis. De senaste åren har jag gått mer åt att vara med och producera saker och ting, och det här är verkligen ett sådant projekt. Det innebär att det betyder extra mycket för mig när det är en idé av mig och de som står mig nära i arbetet. Då känns det otroligt varmt om hjärtat att det fungerar, sade Tilde de Paula Eby nyligen i en intervju med Aftonbladets reporterduo Anna och Hans Shimoda.

Efter att Tilde de Paula Eby ledde TV4:s storsatsning på ”Efter fem” under jul- och nyårshelgen har programledaren lyst med sin frånvaro i rutan.

Frågorna från tv-tittarna har varit många, och för några veckor sen gick Tilde de Paula Eby själv ut och berättade vad som låg bakom detta.

– Kraschlandade in i mina planerade semesterveckor! Rakt in i en röra av karantän, snuva, ett streck – eller två? Frisk? Lite symptom? Terminsstart. Träning? Inställda cuper. Hemskola? Ställ in. Boka av. Ställ om. Men jag tror på 2022, skrev Tilde de Paula Eby då på Instagram.

Stora glädjen efter Tildes comeback

I tisdagens sändning var Tilde de Paula Eby alltså åter tillbaka i sitt favoritprogram. Hon ledde direktsändningen tillsammans med den sprudlande reportern Axel Pileby och stabile nyhetsankaret Maximilian Artell.

Efteråt var tittarna glada över att åter få lyssna till de Paula Eby i rutan.

”Äntligen, välkommen tillbaka. Som jag har längtat”, skriver en av Nöjeslivets läsare i en kommentar på Facebook, i samband med Tildes comeback.

”Välkommen tillbaka kära Tilde du har varit saknad. Du är bäst”, skriver en annan glad tittare.

Foto: TV4

Nya beskedet om framtiden i Efter fem

Nu kommer Tilde och gänget med nya besked om framtiden i programmet – som förhoppningsvis faller tittarna i smaken.

”Vi har en spännande Efter fem-vår framför oss!”, skriver Tilde de Paula Eby på Instagram.

Till onsdagens sändning har Efter fem-gänget ett särskilt drag – det utlovas nämligen ett specialprogram, i samband med att de flesta covid-19-restriktionerna lyfts från regering och myndigheter.

”Redan imorgon gör vi ett specialprogram där vi bland annat gästas av statsminister Magdalena Andersson med anledning av att Sverige öppnar upp! Vågar vi tro och hoppas att det är över nu? Hoppas vi ses!”, skriver Tilde.

”Efter fem” sänds vardagar klockan 17 i TV4.

Vad tycker du om programmet? Skriv gärna en kommentar.

Exit mobile version