Farmen-Pers rejäla känga till rivalen – så tycker han om Levin egentligen: ”Han står inte för…”

Per valde Levin som en av förstakämparna den här veckan i ”Farmen”. Han ser honom som ett stort hot – dessutom är han inte alls förtjust i honom.

– Jag gillar honom inte bara. Han står inte för de sakerna som jag står för och då är det svårt, säger han i ett klipp på Youtube-kanalen ”Life of Mandziie”.

Veckans storbonde är Per Renström. Han sitter därmed säker och är klar för finalveckan.

Under veckan har han haft som uppdrag att utse två (!) förstakämpar, som i sin tur ska välja varsin andrakämpe. Det kommer således bli två tvekamper på söndag.

Dessutom ska torparna Cornelia N, Cornelia G och Maxine göra upp om den sista finalplatsen.

Farmen-Per
Foto: TV4

Pers oväntade val chockar alla

Per har redan valt bästa vännen Ronja och konkurrenten Levin som kämpar.

– Då ska jag dra motiveringen till den förstakämpen som jag har valt. Den här personen har jag valt för att rädda en av mina egna i ”Sekten”. Den personen har kämpat väl hittills. Får se hur det går i tinget. Den förstakämpe jag har valt är… Ronja, säger Per i programmet.

De andra deltagarna blir chockade över beslutet i och med att Ronja är Pers närmaste vän där inne.

– När Perra väljer Ronja till förstakämpe blir jag svinförvånad. Det blev knas för mig, säger Magnus.

Det andra förstakämpevalet var mer väntat.

– Förstakämpe nummer två har jag valt en som är ett stort hot för oss alla. Den jag har valt är… Levin, säger han.

Det tycker Per om Levin

Att han valde just Levin var ganska självklart för Per. Dels för att Levin ses som ett stort hot av alla. Dels för att de inte kom överens rent privat.

– Levin och jag klickade inte alls. Jag försökte prata med honom på hans första dag inne på ”Farmen”. Jag märkte att vi klickade inte då och vi klickade inte senare. Vi har pratat om våra fritidsintressen och hur vi beter oss och sånt där. Jag gillar honom inte bara. Han står inte för de sakerna som jag står för och då är det svårt, säger Per i ett klipp på Youtube-kanalen ”Life of Mandziie”.

Storbonden berättar i samma klipp att han hade en deal med några andra om att de deltagare som kom från ”Torpet” skulle åka ut först.

– Jag gjorde en deal med ”Fredde” för några veckor sedan om att vi skulle ta ut torparna först, de som är starkast. Man får komma ihåg att jag tävlade inte för att vinna, jag kände mig redan utanför spelet. Jag försökte bara putta fram ”Dessan” och Ronja. Det var mitt mål hela tiden. Jag har inte spelat för att vinna utan jag har spelat för att ”Dessan” eller Ronja skulle vinna. Det är därför jag väljer att skydda Ronja så mycket jag kan, säger han och fortsätter:

– Det är därför jag tar ut Levin för han är stark både fysiskt och på kunskap. Levin är det största hotet, förutom det är det också så att vi inte klickar och dessutom det så har jag gjort en deal med ”Fredde” och Tim om att vi ska ta ut torparna först.

Det var en rejäl sågning, Per. Klart att Levin är ett stort hot.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev