Farmen-vinnaren Daniels nya liv efter tv-succén – berättar om oväntade karriären: ”Nyss startat”

daniel tholén, farmen

Foto: Instagram/TV4

Daniel Tholén, 42, gick hela vägen och vann ”Farmen” 2021.

Nu berättar han om livet efter tv-succén.

– Det har förändrats på alla sätt och vis, säger han till Hänt.

Efter flera veckors prövningar på en svensk bondgård blev det Daniel Tholén, 42, som vann årets upplaga av det populära TV4-programmet ”Farmen”.

Den rafflande sista uppgörelsen, som sändes på tv i slutet av mars, följdes av hundratusentals svenskar och många hyllade tittarfavoriten efter vinsten.

– Det känns overkligt. Det går ju i två steg. Först är det där och då på platsen, och så är det all den uppståndelse som det blir nu, som man inte riktigt kunnat förberedda sig på, sa Daniel Tholén till Expressen efteråt.

Farmen-vinnarens nya projekt

Nu, ett par månader efter att finalen tv-sändes, är fortfarande ingenting sig likt. I en intervju med Hänt berättar Daniel att han blir igenkänd överallt och att många vänder sig om när han går på restaurang.

42-åringen har också ett nytt projekt på gång. Han hoppas på att i framtiden kunna slå igenom ännu mer i tv-branschen – och med sin bakgrund inom bygg håller ”Farmen”-profilen just nu på med ett filmprojekt för Youtube, som riktar sig mot hemmafixare.

Hittills har man kunnat hänga med när Daniel bygger en altan med trädäck, och när han skarvar en kökslucka.

– Jag lägger mycket tid att skapa eget filmaterial för Youtube på den kanalen jag nyss har startat. För framtiden hoppas jag kunna skapa något som är mer inbjudande till att lära sig göra saker själv. Jag tycker att det saknas både i tv och på Youtube idag, säger Daniel Tholén till Hänt.

Det gör Daniel Tholén med vinstpengarna

Efter segern i ”Farmen” var Daniel fast besluten om vad han skulle göra med vinstsumman på en halv miljon kronor. Nämligen att bjuda de två sönerna på en fin resa, som tack för uppoffringen de gjorde.

Nu berättar han vad som hände med vinstpengarna.

– Den supertråkiga sanningen är ju att det kostar att vara med i fyra veckor, framförallt som egenföretagare. Sedan ska ju också skattemyndigheten ha sin del, men jag har stoppat undan lite så jag och sönerna ska kunna komma iväg på en resa iallafall när restriktionerna lättar, säger Daniel Tholén.

Kul att höra om dina framtidsplaner, Daniel! Lämna gärna en kommentar för att önska honom lycka till med filmprojektet.

Exit mobile version