Därför tvingas Desirée lämna Farmen igen egentligen – oron sprider sig i gruppen: ”Inte den som gnäller”

Desirée drabbades av yrsel förra veckan och tvingades besöka sjukhuset. Nu måste hon söka vård igen – själv misstänker hon att hon kan ha fått en propp i benet.

– Det känns riktigt jävla sjukt det här, att jag ska behöva åka igen, säger hon i ”Farmen”.

Förra veckan, när Desirée ”Dessan” Sjögren var storbonde, drabbades hon av plötslig yrsel efter en gemensam måltid. Hon fick hjälp att lägga sig ned på kökssoffan, men blev snabbt sämre och fick lämna gården för att söka vård.

– Hon blev jättedålig på en sekund. Det var jävligt läskigt att se. Hon var pigg och kry som vanligt vid matbordet. Sen gick hon till köket och skulle diska av tallriken och så blev hon jätteyr, sa Tim i programmet.

Läs mer: Ny stenhård kritik mot Farmen – tittarnas tuffa krav på TV4 efter beteendet mot djuren: ”Inte ok”

Hon var borta ett tag, men kom sedan hem från sjukhuset och var piggare. De andra deltagarna blev chockade över att se henne tillbaka eftersom hon blivit så dålig på så kort tid.

– Jag mår bättre. De vet inte riktigt vad det var, den här yrseln försvann typ när jag kom in. Det blev mycket, mycket bättre. Sen fick jag göra en skiktröntgen med kontrast. Alla prover var bra och de funderade på om det har att göra med salter och så där, sa hon och fortsatte:

– De sa att det är mycket som hänger ihop med den här miljön och kosten. Och min ryggvärk som jag har haft i flera veckor. Men allt såg bra ut så då fick jag åka hem (till gården).

Har haft en blodpropp tidigare

Bara ett par dagar senare är det dags för nästa sjukhusbesök. ”Dessan” upptäcker ett stort blåmärke på baksidan av ena låret.

– Jag känner i hela benet att det är helt uppsvällt. Vad är det för fel? Ska jag behöva åka in en gång till? Det känns riktigt jävla sjukt det här, att jag ska behöva åka igen, säger hon.

Dessan skadad i Farmen
Desirée i ”Farmen”. Foto: TV4

Hon blir extra orolig eftersom det visar sig att hon haft allvarliga problem med benet tidigare.

– Jag har haft en blodpropp förut i mitt ben och jag har det där stora blåmärket, det vill jag kolla upp, säger hon och åker iväg till sjukhuset.

”Hör henne aldrig gnälla”

De andra deltagarna blir också extra oroliga eftersom ”Dessan” blir så nojig och besvärad.

– ”Dessan” känns orolig, hon är ju inte en hypokondriker och hon är inte den som gnäller. Hon har haft ont i ryggen under hela tiden som vi varit här, men man hör henne aldrig gnälla. Men jag kände på henne att hon är lite orolig tror jag och då blir man själv väldigt orolig, säger Cornelia G.

Lyckligtvis var det även denna gång bara en snabbvisit på ”sjukan” för Desirée. Hon kommer tillbaka även denna gång och slipper avbryta tävlingen.

– Jag har gjort tre olika röntgen på massa olika ställen. Det var ingen propp. Jag har fått en blödning i benet och muskeln har gått typ av, sen har muskeln typ brustit i armen på mig efter att jag ramlade med tuppen, berättar Desirée.

Vad skönt att det inte var någon propp så att du kunde fortsätta med ditt ”Farmen”-äventyr. Hoppas du mår bättre i dag.

Vad tycker ni om ”Farmen”? Lämna en kommentar. Gilla-markera och dela gärna artikeln också.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev