Fredriks ärliga ord om Jennifer efter Farmen-inspelningen – nya bilden säger allt om relationen

I söndags tvingades Jennifer lämna ”Farmen” efter att ha förlorat i tinget mot Levin. Efteråt skickade hennes nyfunne vän Fredrik ett hjärtevärmande meddelande till sin paktkompis.

En vän för livet”, skriver han på Facebook.

Hon blev förbannad och sparkade ner Levins vattenrännor efter förlusten i tinget. I söndags lämnade Jennifer Valencia, 31, ”Farmen” efter att ha blivit vald som andrakämpe och sedermera utklassad av sin motståndare.

Hennes avsked välkomnades av flera deltagare. Men det tog hårt på hennes paktkompisar Fredrik och Tim att se sin ”J-Lo” packa väskorna och åka hem.

”Rikare på kärlek och vänskap”

Jennifers ilska avtog senare och hon kunde se tillbaka på vistelsen på gården med andra ögon. Trots att hon varit involverad i många tjafs och bråk tycker hon att hon vunnit mycket kärlek.

– Det jag tar med mig av det här är verkligen allting jag lärt mig om ”Farmen”-livet. Jag har också lärt mig att det är okej att visa känslor. Även om man är stark och även om man varit med om det ena och det andra så är det inte alla människor som kommer vända det mot dig. Det finns människor som faktiskt har ett gott hjärta och vill en väl, säger hon i programmet och fortsätter:

– Jag känner att jag är så jävla mycket rikare på kärlek nu, och vänskap. Så jag åker ändå hem besviken, men med ett leende på läpparna.

Att säga hej då till sina nyfunna vänner var jobbigt för henne. Det var uppenbarligen känslosamt.

– Att säga farväl till Tim och Fredrik var fan bland det tuffaste jag gjort. Jag kommer sakna dem, säger hon.

Jennifer och Fredrik Farmen
Jennifer och Fredrik syns ihop i ”Farmen”. Foto: TV4

Fredriks fina ord om Jennifer

Det visar sig att deltagarna fortfarande har en stark vänskapsrelation. I söndags, efter att programmet sänts och det framkommit att Jennifer åkt ut, publicerade kompisen Fredrik en bild på Facebook.

Där syns han och Jennifer ta avsked med en varm kram.

Han skriver också: ”En vän för livet”, följt av en hjärtemoji.

Vad fint att ni vunnit en härlig vänskap inne i ”Farmen”, Jennifer och Fredrik. Det är guld värt.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev