Maxines stora ånger efter skamlösa fusket i Farmen – nya insikten efter omtalade bilderna i TV4

Maxines ånger Farmen

Foto: TV4

Maxine och Jennifer stod för ett regelbrott i ”Farmen” och blev av med sina amuletter. Många tittare tycker att de borde ha kastats ut.

Nu skriver Maxine på Instagram om hur hon i efterhand insett att det var ett dumt beteende.

Ja, det var dumt, där och då kändes det som en toppenidé men ibland blir allt inte som man tänkt sig”, skriver hon.

Under söndagens ting meddelade Anna Brolins vikarie, mentorn Wincent, att två av deltagarna brutit mot reglerna i ”Farmen”.

– Det har kommit till min kännedom att det har begåtts regelbrott i ”Farmen”. Att två personer har tagit sig utanför ”Farmens” gränser och därmed fått tag i mat, som nu är tillbakalämnad förvisso, säger Wincent i programmet.

Både Maxine och Jennifer, de som var skyldiga, erkände snabbt att de fuskat.

Maxine och Jennifer tvingades erkänna att de hade snott mat. Foto: TV4

De tvingades lämna ifrån sig sina amuletter.

– Att vi blev av med amuletterna spelade ingen roll för mig, jag tyckte redan att det var så extremt dåligt att de tog alla mina när jag kom tillbaka till ”Farmen”. Det spelade ingen roll, rörde mig inte alls i ryggen, säger Maxine till TV4 efteråt.

Rasade mot beslutet i efterhand

Men när det kom fram att Wincent gett i uppdrag till Anna (som åkte ut i tvekampen mot Per) att ge bort de beslagtagna amuletterna till två valfria tävlande så rasade plötligt Maxine.

– Det enda jag kan tycka är dåligt är att våra amuletter plötsligt ges bort till folk som inte är värda det. Det tycker jag är piss, de förtjänar det inte alls, säger hon till TV4.

Nu när programmet sänts är det många tittare som tycker att tjejerna fick ett för milt straff. Många är av åsikten att de borde ha kastats ut då de begick ett uppenbart regelbrott.

Även de andra deltagarna tyckte att Maxine och Jennifer borde få packa sina väskor.

– Det blev en snackis där inne, klart de ville ha ut oss efter det här. De tjatade om att det inte var okej, det blev också en grej. De sa att vi blev särbehandlade av produktionen, det blev kaos. Produktionen fick komma in och ha krismöten, hur mycket som helst, säger Maxine till TV4.

”Kändes som en toppenidé”

Nu har Maxine valt att kommentera händelsen på sina sociala medier. När en Instagram-följare tar upp det som inträffade så berättar hon om sina känslor kring det hela.

Klantigt och dumt med regelbrott. Så glad att det inte var ett hårdare straff, blev rädd att du skulle åka ut. Vill ju se dej vinna ju”, skriver följaren.

Det visar sig att Maxine ångrar sig rejält efter fusket.

Ja, det var dumt, där och då kändes det som en toppenidé men ibland blir allt inte som man tänkt sig”, skriver hon.

Bra att du tänkt över det hela och ångrar dig, Maxine. Alla kan göra fel, men det som är viktigt är att man inte gör om samma misstag igen.

Vad tycker ni om årets ”Farmen”? Lämna gärna en kommentar, gilla-markera eller dela artikeln.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version