Så är relationen mellan Maxine och Tim egentligen – oväntade lögnen i Farmen inför alla: ”Skrattade åt det”

27-åriga Maxine Lindin har lämnat Torpet och nu begett sig in på Farmen och träffat de andra deltagarna.

Trots att hon varit med förut visar hon sig vara ett okänt ansikte för många. Men nu kommer det fram att hon pratat med en av deltagarna tidigare.

Farmen 2024 är i full gång och i avsnitt efter avsnitt får tittarna följa hur deltagarna lever som bönder gjorde på 1800-talet, långt bort från moderniteter som el, rinnande vatten och sociala medier.

Årets säsong har varit dramatisk från start, flera har lämnat självmant medan andra kämpar på med svåra uppdrag, ont om mat och en herrans massa intriger.

Samtidigt pågår även syskonprogrammet ”Torpet” parallellt på TV4.

Nytt för i år är att ”Torpet” i årets säsong bebos av tre revanschsugna tidigare ”Farmen”-profiler – Cornelia NordenssonLevin Larsson och Maxine Lindin.

– Här finns ingen storbonde men det gäller ändå att kämpa för sin överlevnad och att ta sig igenom Torpets utmaningar, skriver TV4.

Maxine Lindins intåg i Farmen

Under 27-åriga Maxine Lindins tid på Torpet briljerade hon ordentligt och med flest amuletter runt halsen var hon den första som fick lämna den lilla stugan för att bege sig till Farmen.

Till Farmen kom hon med vissa fördelar, bland annat att hon är fredad i veckans förste- och andrakämpeval.

Redan när Maxine visade upp sig på Farmen var det många som ryggade tillbaka och genast erkände att de såg henne som ett hot.

Men även om det är tydliga grupperingar på Farmen har Maxine valt att hålla sig på god fot med alla deltagare.

En som däremot säger sig ha svårt att greppa nykomlingen är Tim Mäklin, 31.

– Jag har lite svårt att greppa Maxine, hon är lurig. Sen har jag inte försökt lära känna henne heller, utan det har varit lite på avstånd. Men hon verkar kul men så umgås hon med de tråkiga på Farmen…? Så ja, hon kanske inte alls är en sån jag tänker, säger han i programmet och tillägger:

– Maxine är absolut min typ av tjej utseendemässigt. Nu är det ju inte bara sånt som spelar roll, men hade jag sett henne på utsidan så hade jag nog tittat över axeln en extra gång, säger han.

Men understryker snart att han inte är med i programmet för att få tjejer.

– Men jag är ju inte på Farmen för att jaga brudar, jag är här för att komma långt.

Foto: Tv4

Maxine Lindin och Tim Mäklins relation egentligen

Nu visar det sig däremot att de två deltagarna inte var så okända för varandra som Tim fick det att framstå.

Maxine och Tim har nämligen haft kontakt på Instagram innan Farmen.

För sajten Hänt berättar Tim mer om hur det egentligen låg till.

”Maxine sa det, men jag mindes inte det och trodde att hon ljög. Men efter Farmen när vi fick tillbaka telefonerna så stämde det”, skriver Tim i ett meddelande till Hänt.

Maxine bekräftar att det var så det gick till.

”Tim hade skrivit till mig några år innan, vilket han inte kom ihåg. Men jag visade honom när vi sågs utanför så då skrattade vi åt det bara”, förklarar Maxine för Hänt.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev