Okända särbehandlingen som tittarna inte får se i Farmen – nu kommer sanningen fram i kulisserna

En speciell och skön särbehandling.
Storbonden i ”Farmen” kan räkna med en gräddfil.
Nu avslöjar Fredrik Trygg tv-produktionens drag i kulisserna som tittarna aldrig får veta, skriver Hänt.

Det blir alltmer påtagligt hur dramatiken tätnar i ”Farmen” – där deltagarna gör upp om vinstsumman på en halv miljon kronor. I TV4-programmet får deltagarna testa på livet som bönder på gården Norra Brandstorp i Vaggeryds kommun i de småländska skogarna.

– Den här säsongen har det verkligen sprakat på många sätt. Det är ett mycket härligt gäng med starka karaktärer som ska samsas och förhålla sig till 1800-tals miljön. Så det har blivit en sommar med otaliga skratt, en del bus och starka känslor av alla dess slag från gråt och förtvivlan till skratt och glädje, säger programledaren Anna Brolin i ett uttalande inför säsongen.

Artikeln fortsätter under bilden.

Anna Brolin i Farmen 2024. Foto: TV4
Anna Brolin i Farmen 2024. Foto: TV4

Brolin menar att det är flera olika utmaningar som deltagarna ställs inför.

– Eftersom det samtidigt är digital detox och mobilfritt finns ju utrymme för långa och många samtal mellan våra farmare och det är fascinerande att se hur starka vänskapsband som knyts. Tittarna kommer helt klart få ta del av en väldigt rafflande säsong på många sätt, säger Brolin.

Särskilt dramatiskt blev det i söndags, då Jennifer Valencia tvingades lämna programmet efter en kvalkamp mot Levin Larsson i tinget.

Samtidigt har tv-tittarna också fått se hur Fredrik Trygg vunnit platsen som ”Storbonde” under veckan.

Men allting är inte som tv-tittarna kanske har trott i den så kallade storbondestugan. Nu berättar Fredrik nämligen om en särskild ”gräddfil” som Storbonden i Farmen har att vänta sig.

Detta är någonting som inte de andra deltagarna på gården får ta del av i stugan.

Fredrik avslöjar nu nämligen att Storbonden får rentvättade lakan av tv-produktionen.

– Dom är ju nya varje vecka. Jag vill inte att massa sektmedlemmar ska komma och ta på mina lakan där inne, då måste jag ju kemtvätta istället och det kommer ju vara svårt att hitta en kemtvätt ute i skogen, säger Fredrik till Hänt.

I veckan fick Farmen-deltagarna i uppdrag att just tvätta lakan i stugan. Men eftersom Fredrik visste att han skulle flytta in i storbondestugan – och där få ta del av rentvättade lakan – försökte han undvika tvätteriet.

– Men som sagt, då när jag insåg att jag inte kommer vara med och tvätta så kommer jag inte behöva göra det ändå. Så då ville jag bara att vi skulle köra det uppdraget också då så att de fick svettas lite extra liksom, säger han.

”Farmen” sänds söndag-torsdag i TV4. Vad tycker du om programmet? Skriv gärna en kommentar!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev