Ronjas beteende som TV4 inte ville visa – nu bekräftar Levin vad som hände egentligen: ”Hon var den…”

Levin och Ronja

Foto: TV4

När Levin kom in till ”Farmen”, långt senare än övriga deltagare, kände han sig inte speciellt välkommen.
Det var dock en person som behandlade honom annorlunda – men TV4 valde att inte visa Ronjas beteende.
– Jag vet inte varför det inte kom med, säger Levin till Hänt.

I årets säsong av ”Farmen” var det tre jokrar som inledde borta på ”Torpet”. Alla tre hade erfarenhet av att ha varit med i programmet förut. Det var Cornelia Nordensson, som faktiskt varit med i ”Farmen” två gånger tidigare, samt Maxine Lindin och Levin Larsson.

De fick alla chansen att kämpa sig till ”Farmen” genom att vinna tävlingar och ta amuletter från varandra. Den i trion som hade det tuffast var Levin.

Läs mer: Fredrik och Tims lömska plan i Farmen – vägrar bryta upp trots deltagarnas vädjan: ”Nu passar det”

Han blev av med flera amuletter och därför fick tjejerna kliva in i det riktiga spelet långt tidigare än vad han fick.

Levin Larsson i ”Farmen”. Foto: TV4

När det väl var dags för Levin att äntligen få åka till ”Farmen” så blev det inte riktigt som han hade hoppats. De andra deltagarna var inte så inkluderande.

– Det som inte syns är att jag hade en väldigt tråkig vecka. Jag klickade inte så bra med det gänget och de gjorde inte sitt bästa för att få med mig i gruppen. Fredrik var den enda jag hade så jag hängde med honom och sedan höll jag mig för mig själv egentligen, säger han till Hänt.

”De snackade mycket skit”

Han berättar att när han märkte att de andra inte ansträngde sig för att få honom att känna sig välkommen så valde han att göra mycket på egen hand. Han gick ut i skogen och plockade svamp och lingon ensam till exempel.

Storbonden Fredrik var en av få som faktiskt pratade med honom och visade hänsyn. Så när de andra i huset pratade skit om honom ville inte Levin vara med på det.

– De snackade så mycket skit om “Freddan”. Cornelia och “Dessan” hade varit sjuka och då var det ett jävla gullande men när “Freddan” var sjuk så var det ingen som brydde sig, säger han.

TV4 klippte bort scenerna

Det fanns däremot en till person som faktiskt gjorde så att Levin blev på bättre humör. Till Hänt berättar han att Ronja var en person som han trivdes med.

Hon var framme och pratade med honom och kollade så att han mådde bra. Men av någon anledning valde TV4 att klippa bort de scenerna ur programmet.

Ronja Lindholm i ”Farmen”. Foto: TV4

– Utanförkänslan fanns där. Ronja var den enda, henne klickade jag bra med. Jag vet inte varför det inte kom med men hon kom fram till mig en dag den här veckan och frågade: ”Känner du dig utanför?” för hon såg och märkte det. Då sa jag att jag gjorde det men att det inte var någon fara. Då sa hon: ”Säg till om du mår dåligt”. Hon var den i det gänget som var snäll och omtänksam, all credd till Ronja, säger Levin.

Det har varit mycket mobbning och utfrysning i den här säsongen av ”Farmen”. Det är aldrig okej. Hoppas att produktionen sätter ner foten mer nästa säsong.

Vad tycker du om ”Farmen”-säsongen? Gör din röst hörd i kommentarerna.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version