Glädjebeskedet: Agneta Sjödin tillbaka i TV4 efter petningen – leder Bingolotto med Casper Janebrink

Casper Janebrink och Agneta Sjödin

Foto: Instagram/@casperjanebrink, Johan Carlén/TV4

I sommar gör Agneta Sjödin och Casper Janebrink comeback som programledare för ”Bingolottos Sommarkväll”.

Det betyder också att Agneta är tillbaka på TV4 – efter petningen från ”Agnetas nyårskarameller”.

I sommar kör vi igen!”, skriver Casper på Instagram.

När ”Bingolottos Sommarkväll” tog farväl av tv-tittarna i fjol var det inte klart vad som skulle hända med programmet i framtiden.

Inte heller om programledarduon Agneta Sjödin, 56, och Casper Janebrink, 54, skulle komma tillbaka i rutan.

Agneta Sjödin och Casper Janebrink leder sommarprogrammet. Foto: Johan Carlén / TV4

Vi är jättenöjda med Casper och Agneta och programmet är mycket uppskattat av våra spelare och tittare. Efter säsongsavslutningen kommer vi att göra en utvärdering av sommaren som har gått och ser hur det kan bli nästa sommar efter det. Vi ber om att få återkomma med besked om detta senare under hösten”, skrev Folkspels PR-ansvarige, John Sarafian, till Nöjeslivet i ett meddelande.

Nu står det klart att det blir en favorit i repris denna sommar. Det bekräftar ”sommarvikarierna” själva.

I sommar kör vi igen! Bingolottos Sommarkväll”, skriver Casper Janebrink på Instagram.

Vilket glädjebesked från Agneta och Casper! Foto: Instagram/@casperjanebrink

Casper var snabb med nyheten

Förra sommaren arrangerades ”Bingolottos Sommarkväll” på Askims camping, utanför Göteborg, för tredje året i rad. Sommaren inleddes med den traditionsenliga ”Midsommarbingon” och det följdes upp av åtta härliga, direktsända Bingo-kvällar ute vid havet.

Än så länge är det oklart om det är Askims camping som är inspelningsplats i år också. Det är nämligen väldigt tidigt i processen.

Casper Janebrink publicerade sitt Instagram-inlägg innan TV4 eller ”Bingolotto” ens hunnit offentliggöra planerna.

Det återstår att se när kanalen går ut med officiella datum och en gästlista.

Agneta tillbaka på TV4

Att Agneta Sjödin gör comeback på TV4 är något anmärkningsvärt. Hon petades så sent som i vintras från klassikern ”Agnetas nyårskarameller”, då Tilde de Paula Eby och Edvin Törnblom fick chansen i stället.

TV4 bestämde sig för att de vill göra förändringar i programmet. Jag vet att Tilde och gänget kommer att göra ett superjobb. Så ni kan med säkerhet se fram emot ett kanonprogram. Traditionen lever vidare! Jag är med och gästar så på ett sätt ses vi ändå”, skrev Agneta på Instagram när nyheten publicerades.

Jag vill passa på att tacka för alla underbara och roliga år som jag fått med er tittare och Nyårskaramellerna. Det har verkligen varit en fin tradition med många härliga minnen. Så stort tack för det och kram på er!”, fortsatte hon.

Kort därefter stod det klart att Agneta i stället skulle byta från TV4 till Kanal 5 och Discovery+ där hon skulle leda kärleksprogrammet ”Älskar, älskar inte”.

– Det är faktiskt första gången på 33 år som jag gör någonting på någon annan kanal än ”Fyran” som programledare. Jag har ju varit med i en del tävlingsprogram och sådär som sänts på Kanal 5, som ”Över Atlanten”, Gundes ”Kompani Svan” och sådana saker. Men jag har ju aldrig lett ett program i en annan kanal än ”Fyran” på 33 år, sa hon då till Nöjeslivet.

Så himla trevligt att få se er leda programmet ihop igen. Det ska bli så kul att följa er i sommar.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version