GLÄDJEBESKEDET: Klart för ny säsong av ”Gåsmamman”

Tommy Körberg och Alexandra Rapaport i Gåsmamman.

Tommy Körberg och Alexandra Rapaport i Gåsmamman. Foto: Johan Paulin/Wikimedia commons

Ända sedan premiären på C More i slutet av 2015, har dramaserien ”Gåsmamman” hyllats av tittare och kritiker.

Serien, som från början är baserad på den nederländska dramaserien Penoza, handlar om trebarnsmamman Sonja som spelas av Alexandra Rapaport. En roll som också gjorde att Rapaport vann pris som årets kvinnliga skådespelare på Kristallen-galan 2017.

Ny säsong av Gåsmamman

Nu, efter tre säsonger på C More och Kanal 5, står det alltså klart att det blir en fjärde säsong av succéserien. Men nytt för kommande säsong, är att serien flyttas från Kanal 5 till TV4.

– Gåsmamman är en av de mest populära serierna som C More har i sitt utbud. Att vi nu har möjligheten att också låta TV4-tittarna ta del av denna succéserie känns otroligt roligt. C More och TV4 är idag en helt integrerad tv-verksamhet så det är naturligt att Gåsmamman nu även blir en del av TV4, säger Fredrik Arefalk, kanalchef för TV4 och C More film & serier, i ett pressmeddelande.

Gåsmamman premiär 2019

Serien har premiär i C More 2019 och kommer senare att sändas i TV4. Och huvudrollsinnehavaren Alexandra Rapaport, hon är också glad över beskedet.

– Jag kan inte beskriva hur otroligt glad och stolt jag är över att äntligen kunna ge det här beskedet till alla hängivna Gåsmamman-fans! Jag har, på fullt allvar, fått frågor varje dag om vad som händer med serien och har tyckt att det har varit så jobbigt att hålla det här hemligt, säger Alexandra Rapaport i ett pressmeddelande.

Tommy Körberg och Alexandra Rapaport i Gåsmamman. Foto: Johan Paulin/Wikimedia commons
Exit mobile version