Foto: TV4, Instagram

Gustav Mandelmanns ovanliga bild på sonen – visar upp barnbarnet

Makarna Gustav och Marie Mandelmann lever ett liv i offentligheten sedan premiären av ”Mandelmanns gård” 2017.

Deras barn lever däremot ett liv utanför rampljuset.

Men nu visar Gustav Mandelmann stolt upp en bild på äldsta sonen Aaron.

Lantbrukarna Gustav och Marie Mandelmann driver gården Djupadal på Österlen, i Skåne. De köpte det i slutet på 90-talet som ett stort renoveringsprojekt och har gjort succé under de över 25 åren på gården.

Fram till 2017 levde paret som vilka andra som helst. Men efter att deras program ”Mandelmanns gård” började sändas på TV4 och blev omåttligt populärt, förändrades deras liv drastiskt.

Samma år vann de en ”Kristallen” i kategorin ”Årets tv-personlighet” och fick vara julvärdar i TV4 på julafton samma år.

Året därpå debuterade paret som sommarpratar i Sveriges Radio och Marie fick möjligheten att ställa upp i Let’s Dance 2022 där hon slutade på en tredje plats.

Då kommer ”Mandelmanns gård” tillbaka

Det har blivit totalt sju säsonger av programmet sedan starten 2017. Men just nu är ”Mandelmanns gård” pausat då TV4 tog beslutet att lägga flera program på is under förra året.

Även om programmet inte pågår för tillfället är det bestämt när det ska återvända. Gustav och Marie kommer nämligen tillbaka till tv-rutan under 2025 med en sprillans ny säsong.

– Jag är så tacksam att vi fick ett friår och så otroligt glad att vi får komma tillbaka, sa Marie Mandelmann till Ystads Allehanda.

Hon erkände även att det var men en känsla av förvåning som hon tog emot beskedet.

– Vi har ju känslan av att folk kan ha tröttnat på oss. Vi känner ibland att vi tröttnat på oss själva.

Gustav Mandelmann visar upp ovanliga bilden på sonen

Marie och Gustav träffades 1988 på Gerlesborgsskolan i Bohuslän, där Marie studerade stenhuggeri och Gustav hade lämnat läkarstudierna för ett friare liv. De blev snabbt förälskade och förlovade sig på nolltid.

– Det tog bara två veckor. Jag föll för hans öppna, generösa personlighet. Vi kände att vi hade en massa energi tillsammans, vi hade roligt. Vi ville leka i livet, har Marie berättat för Hemtrevligt.

De gifte sig 1992 och fick fyra barn ihop som alla är i vuxen ålder idag – Aaron, Tora, Disa och Joel.

Till skillnad från föräldrarna lever barnen ett mer privat liv. Men nu har Gustav visat upp en bild på äldsta sonen – och inte bara det, även tv-profilens barnbarn och svärdotter syns på bilden.

”Härlig är österlensommaren 2024.”, skriver Gustav på Instagram.

Ni har en så fin familj.

Vi längtar så mycket efter nästa säsong av ”Mandelmanns gård”!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev