Marie Mandelmann visar upp dottern som tar alla med storm – nu väller gratulationerna in

Marie Mandelmann har all anledning att fira.
Nyligen fyllde dottern Disa 30 år – och det uppmärksammas av familjen!

Gustav och Marie Mandelmann har i flera år varit ett av tv-Sveriges mest omtyckta par. Den självhushållande familjen lever på sin natursköna bondgård Djupadal på Österlen, dit tv-tittarna i flera säsonger bjudits in för att följa med när de gör egna, härliga recept och umgås tillsammans med alla härliga djur.

Tv-programmet ”Mandelmanns gård” sändes första gången i TV4 år 2017, och i serien visar de upp hur det går till att driva en gård – med alla dess arbetssysslor för såväl djuren som den imponerande växtligheten.

Det har varit en stor succé sen starten. Redan efter första omgången i tv tog de hem flera tunga priser på Kristallengalan. Då fick ”Mandelmanns gård” ta emot pris i kategorierna årets tv-program, årets livsstilsprogram samt årets tv-personlighet (det senare delades mellan Gustav och Marie).

Artikeln fortsätter under bilden.

Paret Mandelmanns. Foto: TV4
Paret Mandelmanns. Foto: TV4

Men Mandelmanns har även synts i andra tv-sammanhang, där det kanske bästa exemplet är ”Let’s dance” där ju Marie Mandelmann var med och tävlade 2022. Hon slutade då på tredjeplats i tävlingen.

– Det har varit en av de roligaste utmaningarna jag gett mig in i, sa Marie i programmet.

Men att få upp maken Gustav på dansgolvet är närmast en utopi. I tidigare intervju med Nöjeslivet har Marie berättat även maken blivit erbjuden Let’s dance, men att det är en omöjlighet.

– Han har ju ett nytt knä så det kommer inte att funka, sa Marie då.

Den stora utmaningen för Marie stavades i sin tur klackskor. Det var hon inte van vid då hon klev in i Let’s dance-bubblan.

– Nej, fattar du snurra runt i ett par klackskor… nej jag brukar ju stå i jorden. Man får börja från noll med balansen. De första veckorna är ju verkligen svårt, sade Marie Mandelmann.

Marie Mandelmanns glädje med dottern Disa

Utanför rampljuset har Marie Mandelmann på senare tid haft dubbel anledning att fira med familjen.

På Instagram visar hon nu upp lyckan.

– Idag för 30 år sedan var vi på BB och kl 01.20 den 1 januari 1994 föddes den sötaste lilla flicka! Grattis på födelsedagen Disa! Nyårsafton och nyårsdagen är alltid dina dagar! Gott Nytt År, skriver Marie Mandelmann på Instagram.

Nu väller gratulationerna in i kommentarsfältet.

Artikeln fortsätter under bilden.

Hundratals tittare och vänner har valt att höra av sig med gratulationer och lyckönskningar.

– Grattis på födelsedagen och Gott nytt år, skriver en följare i en kommentar.

– Grattis på din födelsedag, Disa! Ett riktigt Gott Nytt År 2024! Det önskar vi er alla i familjen Mandelmann! skriver en annan följare.

Även tv-profilen Karl Fredrik Gustafsson har passat på att framföra sina gratulationer och lyckönskningar till familjen Mandelmann.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: Instagram @mariemandelmann

– Grattis Disa och Gott Nytt År till er alla! Så fina blommorna blev! skriver Karl Fredrik i en kommentar till inlägget.

Han som många gånger talat sig varm om vänskapen med Mandelmanns utanför rutan.

– Gott nytt år och hoppas få se er igen på tv framöver är ett guldprogram, skriver en annan följare i en kommentar till inlägget.

Framtiden för Mandelmanns gård i TV4

Nyligen stod det dock klart att det inte blir några nya avsnitt av ”Mandelmanns gård” i rutan under 2024. Anledningen är att Marie genomgått en operation, och i stället kommer inspelningarna att upptas i år med förhoppning om sändning under 2025.

– Jag är så tacksam, säger Marie Mandelmann till Ystads Allehanda.

Vi önskar er ett riktigt gott nytt år, hela familjen Mandelmann, och ser fram emot att få se mer av er framöver!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev