Kalle Moraeus mysiga stund med deltagaren i Fångarna på fortet – som tittarna inte får se

Foto: TV4

Kalle Moraeus gör debut i ”Fångarna på fortet”.

Nu minns han tillbaka på ett härligt ögonblick utanför tv-inspelningarna – som tittarna inte får se i programmet, berättar han för Expressen Hälsoliv.

TV4:s långkörare ”Fångarna på fortet” är åter tillbaka i rutan.

På fredagen visas det första avsnittet av den 20:e säsongen i underhållningsprogrammets historia, och som vanligt är det Gunde Svan och Agneta Sjödin som är programledare.

På Fort Boyard vid Frankrikes kust tar sex nya deltagare plats – i det blåa laget flankeras den folkkäre musikern Kalle Moraeus av fotbollshjälten Anders Svensson och kocken Alexandra Zazzi. De ställs mot artistduon Lotta Engberg och Vlad Reiser samt Svenssons landslagskompis, Marcus Allbäck.

Fångarna på fortet sänds 2020. Anders Svensson, Kalle Moraeus och Alexandra Zazzi. Foto: TV4

Moraeus: ”Zazzi tjatade hål i huvudet på mig”

Moraeus och Zazzi känner varandra sedan flera år tillbaka, och de har båda pratat sig varma om sin fina vänskap efter att båda deltog i ”Biggest Loser VIP” 2018.

Och Zazzi var den avgörande faktorn för Moraeus – när han till slut bestämde sig för att tacka ja till programmet.

Nu avslöjar den glade spelemannen från Orsa att TV4 försökt övertala honom många gånger. Men det var Zazzis ord som vägde tyngst.

– De har ju frågat mig i alla år och det var första gången jag åkte dit. Det var mycket på grund av Alexandra Zazzi, som fick frågan samtidigt. Hon tjatade hål i huvudet på mig, säger Kalle Moraeus till Hälsoliv.

Foto: Frankie Fouganthin/Wikimedia

Och duon hade även trevligt utanför inspelningarna. Bland annat drar sig Moraeus till minnes den lediga dagen deltagarna fick, och det blev en riktigt mysig stund!

– Vi hade en ledig dag i La Rochelle. Hon och jag gick till marknaden och käkade ostron, säger Kalle Moraeus till Hälsoliv.

Samtidigt fanns också flera andra deltagare från kommande program på plats i Frankrike, för inspelningar av deras respektive avsnitt.

– Vi hade väldigt, väldigt trevligt tillsammans med Ida Ingemarsdotter. Peter Larsson från Lars-Kristerz gillade dock inte ostron, kan jag säga. Han var alldeles vit i ansiktet. Det är bra mat. Två kalorier per ostron. Tuggar man väldigt länge går man back. Jag äter ostron jämt.

Nystarten av ”Fångarna på fortet” visas fredag 14 augusti klockan 20 i TV4.

Vad tyckte du om programmet? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!

Exit mobile version