Karl Fredriks plan med Mandelmanns bakom kulisserna – beslutet utanför tv-rutan: ”De ville visa…”

Foto: TV4

Karl Fredrik Gustafsson får besök av paret Mandelmanns.
Nu berättar han om deras relation utanför tv-rutan – och planerna tillsammans.
– Jag lärde känna dem redan för 15 år sen, säger han till Nöjeslivet.

Karl Fredrik Gustafssons, 34, tv-program ”Karl Fredrik på Österlen” flyttas nu i TV4 – från onsdagar till tisdagar – och den här veckan är det dags för nya sändningstiden klockan 20.00.

Han tillhör tillsammans med sambon Petter Kjellen, 38, vårens stora TV4-profiler när de under åtta veckor ska bjuda tittarna på trädgårdstips, blomsterknep och inspiration.

I tisdagens avsnitt gästas paret av ett annat välkänt tv-par – nämligen Gustav och Marie Mandelmann.

För Nöjeslivet berättar Karl Fredrik nu att deras relation är längre och djupare än vad många tittare kanske anat på förhand.

– Jag pratade med Marie häromdagen faktiskt och vi ska försöka besöka dem utomhus i dessa tider. Var sak har sin tid, sade Karl Fredrik på telefon från Skåne för ett par veckor sedan.

Foto: TV4

Mandelmanns egna livsstilsprogram har precis tagit slut i TV4 – och nu under våren tar alltså Karl Fredrik och Petter på gården Eklaholm vid.

Men enligt Karl Fredrik finns ingen konkurrens mellan tv-paren.

– Nej, ingen konkurrens utan bara glädje och samarbete. Det finns liksom inget utrymme för media eller så att måla upp någon schism mellan oss, för det har aldrig funnits något sådant. Det är så skönt att vi kan dela på utrymmet, säger Karl Fredrik och fortsätter:

– Jag lärde känna dem redan för 15 år sen, och de kommer vara med på ett hörn också i programmet i år.

LÄS MER: Karl Fredriks nya stora steg med kärleken Petter – planen för framtiden

Det kommer alltså visas i tisdagens avsnitt, när Mandelmanns besöker gården för att fira midsommar med Karl Fredrik och Petter.

Foto: TV4

I programmet berättar Gustav Mandelmann om vänskapen med Karl Fredrik.

– Faktum är att jag har ju träffat Karl Fredrik för jättelängesen. Det var säkert en tio, 15 år sen. Det som är så roligt är att han flyttade ner till Österlen. Det var ju bara häromåret och redan så känner han halva Österlen, och han har dörren öppen och bjuder på champagne. Det är en superrolig kille, säger Gustav Mandelmann.

Foto: TV4

Karl Fredrik Gustafsson förklarar att paren planerar att ses oftare framöver – och öppnar samtidigt upp om deras samarbete utanför tv-rutan.

Det visar sig nämligen att de jobbar tillsammans när det kommer till blomsteraffärer och import.

LÄS MER: Efter dramatiska bilderna på Österlen – Karl Fredriks unika drag tittarna inte fick se i tv-rutan

– Jaja, Gud ja vi bor inte alls långt ifrån varandra. Vi levererar julblommor till dem som kommer sändas i deras program senare i år. Vi ska hem till deras trädgård och bli lite inspirerade. De ville visa runt bland det allt det nya. Jag tar ju växter från Spanien och det kommer Marie också ha lite grann utav i deras nya butik. Vi samarbetar och det är så fantastiskt att vi tycker så mycket om varandra och har härliga dialoger, säger Karl Fredrik Gustafsson till Nöjeslivet.

Foto: TV4

”Karl Fredrik på Österlen” sänds på tisdagar klockan 20.00 i TV4.

Vad tycker du om programmet? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!

Exit mobile version