KLART: ”Välkommen till Köping” gör comeback i tv-rutan – då får nya säsongen premiär

Foto: KAnal 5

Här kommer en riktigt härlig julklapp till alla tv-tittare.
Det djupt omtyckta tv-programmet ”Välkommen till Köping” gör comeback i rutan.
Och det fortare än många kanske anat!

Tv-programserien ”Välkommen till Köping” tillhör en av Kanal 5:s stora succéer de senaste åren.

Under våren 2022 fick tittarna återigen möta några av Sveriges mest älskade tv-personligheter i form av vännerna på gruppboendet i Köping. Detta då den andra säsongen sändes i tv-kanalen.

Flera år tidigare har LindasTobbesMats och de andra underbara profilernas vardag också skildrats i tv – men då i TV4 och under programnamnet ”I en annan del av Köping”.

Den gångna säsongen bjöd på massor av härliga och kärleksfulla ögonblick.

Artikeln fortsätter under bilden.

Linda Hammar. Foto: Discovery+

Glädje och sorg i ”Välkommen till Köping”

Redan i det första avsnittet avslöjade tittarfavoriten Mats nyheten som fick alla tittare att jubla. Mats har gjort sig känd som en man med ett stort hjärta – och som alltid finns där redo att ställa upp för sina kompisar. I inledningen av säsongen berättade tv-profilen att han hittat kärleken igen.

Lite senare i säsongen fick tittarna följa hur den motorintresserade Mats tog mod till sig och friade till sin älskade Sofia – som sa ja.

LÄS MER: Köping-Mats romantiska frieri till kärleken Sofia – här ställer tittarfavoriten den stora frågan: ”Vi hör ihop”

Men året blev inte bara glädje för ”Välkommen till Köping”-gänget. Senare under året fick tittarna ta del av den mycket tragiska nyheten om Lars-Åkes bortgång. Han var Linda Hammars fästman och i programmet berättade hon om sin sorg.

– De ringde från iva, från hjärtintensiven. De sa att han hade somnat in. Han bara somnade, sade Linda i ett samtal med sin bror, tv-profilen Filip Hammar.

Han frågade systern om hon mindes sista samtalet med fästmannen.

– Det var veckan innan. ”Vi hörs imorgon” sa vi. Men sen blev det så tyst, sade Linda Hammar.

Tobbes finurliga uttalanden

De färgstarka personligheterna i vardagslivet fick tittarna även följa i vardagslivet, och många passade på att hylla dem stort i sociala medier. Bland annat fick Tobbe ta emot massor av kärlek från tittarna efter att ha bjudit på finurliga uttalanden vid en Ikea-utflykt med det nyförlovade paret Mats och Sofia.

Dessutom fick tv-tittarna se hur Jonte modigt gick på sin allra första dejt, och hur Åke bjöd in alla vännerna på en härlig nyårsfest.

Nu kommer glädjande nyheter för alla som har väntat på flera, nyinspelade avsnitt av denna programserie.

Nya glädjebeskedet om ”Välkommen till Köping” säsong 3

På onsdagsförmiddagen gick nämligen Kanal 5 ut och bekräftade att en ny säsong har spelats in – och kommer att visas redan i början av nästa år.

– Äntligen kan vi berätta!! Den 31 januari är våra älskade vänner från Köping tillbaka med en ny säsong av Välkommen till Köping! skriver Discovery på sin Facebook-sida och fortsätter:

– Vi följer dem i vardag och fest, glädje och sorg. Mats, Sofia, Linda och bröderna Bowling får dessutom sällskap av nya kompisar!

LÄS MER: Här firas Linda Hammars 50-årsdag i efterskott – privata bilderna visar vännernas stora överraskning

Så underbara nyheter! Nu hjälps vi åt att sprida denna information vidare, så att fler tittare kan få upp ögonen för denna underbara tv-programserie!

Exit mobile version