Charlotte Kalla bryter tystnaden – nya orden om bebisens namn: ”Jag har..”

Charlotte Kalla väntar för tillfället sitt första barn tillsammans med partnern Fredrik Karström. Nu berättar hon hur tankarna kring namn för bebisen har gått.

Charlotte Kalla är utan tvekan en av våra mest uppskattade svenska sportprofiler och det är få som kan mäta sig med hennes prestationer.

Hon är hela Sveriges mest älskade längsskidåkare som gång på gång fått oss att jubla med otroliga tävlingsinsatser.

STOCKHOLM 20191104 Längdskidåkaren Charlotte Kalla under skidförbundets pressträff där kommande skidsäsong idag presenterades. Foto: Fredrik Sandberg / TT
Längdskidåkaren Charlotte Kalla under skidförbundets pressträff. Foto: Fredrik Sandberg / TT

Hon har bland annat tre OS-guld, tre VM-guld och tolv individuella vinster i alpina världscupen på sitt CV och hon är en stor förebild för många unga idrottare.

Läs mer: Rickard Sjöbergs okända ingripande mitt i sabotaget mot Charlotte Kalla – som tittarna inte fick se i Let’s dance 

Charlotte Kalla i Let’s dance

Men på senare tid har vi fått följa henne i en helt annan typ av tävling då hon drog på sig dansskorna och testade sina vingar i Let’s dance i TV4.

STOCKHOLM 20230314 Före detta längdskidåkaren Charlotte Kalla och dansaren Tobias Karlsson. Kändisar och dansare i TV4-programmet Let's Dance 2023 presenteras i Let's Dance-studion i Frihamnen i Stockholm. Foto: Fredrik Sandberg / TT
STOCKHOLM 20230314 Före detta längdskidåkaren Charlotte Kalla och dansaren Tobias Karlsson. Kändisar och dansare i TV4-programmet Let’s Dance 2023 presenteras i Let’s Dance-studion i Frihamnen i Stockholm. Foto: Fredrik Sandberg / TT

I vanlig ordning fick vi se Charlotte ta sig an utmaningen med bravur och efter många veckor av hårt slit lyckades hon kamma hem en andraplats i tävlingen.

Tillsammans med danspartnern och läraren Tobias Karlsson bjöd hon på fina shower och fantastiska nummer på dansgolvet.

Något som blev historiskt då hon är den första gravida kvinnan att medverka i Let’s dance.

Foto: TV4

Läs mer: Därför knockade TV4 aktivisten med en kamera – efter sabotage mot Charlotte Kalla i Let’s dance

Charlotte Kalla barn

Och lyckan är såklart stor för skidprofilen när hon och partnern Fredrik Karström går i väntans tider, och snart ska välkomna sitt första barn till världen.

Under lördagen bekräftades det att det är en liten pojke, och tidigare har Charlotte berättat för Hänt hur paret tänker kring namn.

– Vi har en namnlistan som vi bollar fram och tillbaka. Det är jättesvårt att veta innan bebisen är här, säger Kalla till Hänt och fortsätter:

– Vi har ganska många åsikter. Det är svårt det där, att inte associera namn med människor man träffat genom livet.

STOCKHOLM 20220929 Längdskidåkare Charlotte Kalla och mäklare Fredrik Karström anländer till en representationsmiddag på Stockholms slott. Foto: Henrik Montgomery / TT
STOCKHOLM 20220929 Längdskidåkare Charlotte Kalla och mäklare Fredrik Karström anländer till en representationsmiddag på Stockholms slott. Foto: Henrik Montgomery / TT

Nya orden om namnet till bebisen

Efter lördagens final fick hon återigen frågan av sajten gällande huruvida de bestämt sig för namn, då bebisen förväntas komma nu i sommar.

Då förklarade Kalla att de fortfarande inte bestämt dig.

– Jag har inte bestämt mig, säger Kalla till Hänt.

Vi önskar er all lycka!