Let’s dance-paret Aron Anderson och Jasmine Takács återförenade – bekräftar stora nyheten: ”Superkul”

Efter stora succén i Let’s dance tillsammans.
Nu återförenas Aron Anderson och Jasmine Takács.

Aron Anderson, 34, vann tv-tittarnas hjärtan när han i våras tog sig ända till kvartsfinal i TV4:s Let’s dance tillsammans med proffsdansaren Jasmine Takács, 34. Han blev då den förste deltagare i Sverige som dansade med rullstol i kanalens stora underhållningsprogram.

Artikeln fortsätter under bilden.

Aron Anderson, jasmine takacs
Foto: TV4

Under sin aktiva idrottskarriär tävlade Aron framgångsrikt för Sverige i Paralympics. Efter detta har han via sina föreläsningar och många äventyr blivit en stor inspirationskälla för många.

Anderson har bland annat bestigit Kebnekaise och gjort en svensk klassiker. Förra vintern åkte han Vasaloppet och samlade då in 371 396 kronor i en insamling till förmån för FN:s flyktingkommissariat UNHCR, för krigets offer i Ukraina.

Arons bakslag – tvingades till sjukhus

För några veckor sedan meddelade Aron dock att han drabbats av ett bakslag. Han tvingades åka till sjukhus efter att ha skadat foten.

– Att det är så lätt att skada sig när man inte har någon känsel. 99% av alla dagar är jag glad och tacksam för mitt liv men just idag är en sån dag när jag är ganska less på att sitta i rullstol… skrev Aron då på Instagram där han också passade på att tacka sjukvårdspersonalen för sitt arbete.

LÄS MER: Aron Anderson till sjukhus – Let’s dance-profilen om dramat

Artikeln fortsätter under bilden.

Sedan dess har den inspirerande äventyraren och föreläsaren repat nytt mod.

Arons nya drag tillsammans med Jasmine efter Let’s dance – glädjen

På fredagen gästspelade Aron tillsammans med sin danskollega Jasmine i TV4:s Nyhetsmorgon – och duon hade då någonting mycket roligt att berätta.

– Det är en magisk känsla där man får komma in på scenen tillsammans med Jasmine och bara dansa tillsammans. Nu har vi tränat lite de senaste dagarna, varit tillbaka i träningsstudion och hela den biten är för jäkla kul, säger Aron Anderson i TV4.

De kommer nämligen att återförenas igen på dansgolvet. Efter succén i Let’s dance kommer de nu att medverka i samma scenshow på Maximteatern i Stockholm från och med nu i november.

Artikeln fortsätter under bilden.

Jasmine Takács och Aron Anderson i Let's dance 2022. Foto: TV4
Jasmine Takács och Aron Anderson i Let’s dance 2022. Foto: TV4

– Den heter ”Dance the night away”, det är en show som jag tillsammans med min medgrundare Aaron skapade. Jag har två Aron i mitt liv. Vi har faktiskt premiär på Maximteatern på måndag, och Aron Anderson ska vara med och gästspela, det är superkul, säger Jasmine Takács i TV4.

LÄS MER: Därför drar sig Tony Irving tillbaka – personliga orden om beslutet: ”Kliver av”

Dessutom medverkar flera andra Let’s dance-profiler, däribland Linn Hegdal, Katja Lujan Engelholm, Tobias Bader, Hugo Gustafsson och Aaron Brown tillsammans med artisten Linda Pritchard.

– Det blir som en stor återförening, det känns som en klassfest nästan. Vi har repat hela sommaren, säger Jasmine som är uppenbart förväntansfull.

Artikeln fortsätter under bilden.

Vi önskar er all lycka, Aron och Jasmine!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar om detta härliga danspar!