Nya beskedet: Då kommer Let’s dance tillbaka i rutan – TV4:s plan för 2025

För en tid sedan bekräftade TV4 att deras långkörare ”Let’s dance” ska ta en paus under 2024. Men för den som längtat efter dans och underhållning kommer nu nya glädjande besked. Det verkar nämligen som att det kan vara dags för en comeback redan nästa år.

– Vi kommer tillbaka 2025, säger Tony Irving till Aftonbladet.

Paljetter, klänningar som virvlar omkring på dansgolvet och häftiga lyft.

Ja, Let’s dance har under många år varit ett av TV-tittarnas stora favoritprogram.

Med allt ifrån Paso Doble, till Tango, Quickstep och Vals har vi fått följa några av våra mest folkkära profiler när de lärt sig dansa tillsammans med riktiga proffs.

Ny säsong 2025

Programmet har sänts i hela 18 säsonger och blivit både uppskattat och omtalat.

Men under förra året kom TV4 med besked om att pausa Let’s dance i år.

Let’s Dance är ett av TV4:s största och mest populära program genom tiderna. Sedan starten 2006 så har hela 18 säsonger sänts, men 2024 så är det dags för en paus, förklarade Fredrik Arefalk, kanal- och innehållsdirektör på TV4, för egna kanalen då.

Han berättade även att tittarsiffrorna dalat under senaste åren, och att de ville ta en paus för att se över hur de skulle kunna utveckla programmet.

Let’s dance kommer tillbaka

Redan då var planen att det skulle dra i gång igen 2025, något som nu verkar bli verklighet.

– Ja, det är det som TV4 har sagt till mig. Intentionen är att komma tillbaka då. Så nu får jag ett års paus för att återhämta mig och förnya mig. De har gjort samma sak i Norge och andra länder för att kunna förnya programmet, säger nämligen juryveteranen Tony Irving till Aftonbladet.

Han förklarar samtidigt att det varit en välbehövlig paus.

– Tack gode Gud! Det är helt underbart. Mina vänner bruka säga att man har fastnat om man jobbat med samma sak i tio år. Jag har jobbar med ”Let’s dance” i totalt 19 år. Att vara arbetsbefriad ett år är som att ta semester från helvetet. Men vi kommer tillbaka 2025.

Vad tänker ni om det här? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

Läs mer:

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev