Lill-Babs hyllas i TV4 hela helgen – visar fina Så mycket bättre-avsnittet i repris

Ett av de mest hyllade Så mycket bättre-avsnitten som sänts var det som sändes 2010 när Lill-Babs medverkade. Under sena fredagskvällen, har hela svenska folket möjlighet att se avsnittet med Lill-Babs dag, då TV4 ändrat tv-tablån för att visa det till minne av folkkära artisten.

Plura Jonsson hyllar Lill-Babs

Flera av de andra stora svenska artisterna som medverkade i samma program som Lill-Babs fattade tycke för henne och hyllar hennes varma sida. Plura Jonsson, en av de som medverkade var en av de som pratade varmt om Lill-Babs efteråt:
– Hon var väldigt snäll och omtänksam och brydde sig om alla. Och hon hade en jäkla arbetsmoral, hon ramlade i ”Så mycket bättre” och slog sönder ansiktet. Det första hon sade när hon vaknade upp på golvet var ”nu har jag förstört hela tv-programmet”, i stället för att säga ”nu har jag slagit sönder ansiktet”, säger han till TT.

Så ska TV4 hylla Lill-Babs

Men avsnittet av Så mycket bättre är inte det enda program som sänds till minne av Lill-Babs. TV4 håller i skrivande stund på att ändra i manus för att överraska med en hyllning av artisten under kvällens program och på lördag kommer hon att hedras i ”Stjärnornas stjärna”, det berättar Aftonbladet.

Så såg det ut när Lill-Babs tolkade exmaken Lasse Berghagens låt i ”Så mycket bättre” 2010

Jag kommer definitivt att titta och minnas Lill-Babs. Dela gärna för att tipsa andra så att ingen missar detta. 

Exit mobile version