Linda Lindorff bekräftar vändningen i ”Bonde söker fru” – så görs tv-succén om efter alla år: ”Värt att firas!”

Linda Lindorff i Bonde söker fru

Foto: Instagram/linda_lindorff, TV4/Cmore/Pressbild

Den 18:e säsongen av ”Bonde söker fru” sänds nu på TV4. För den som inte kan få nog av kärlekstörstande bönder kommer nu ett ultimat glädjebesked från programledaren Linda Lindorff.

Hon bekräftar nämligen att kanalen bestämt sig för att filma ett specialprogram som kommer senare.

Det är så klart värt att firas”, skriver hon på sin blogg.

Hur många bönder som söker kärleken kan det egentligen finnas i Sverige? En fråga som säkert alla ställt sig någon gång. Faktum är att det verkar finnas en aldrig sinande källa av just sådana.

Klassikern ”Bonde söker fru” är numera inne på sin 18:e säsong i TV4 och programmet leds fortfarande av Linda Lindorff, 51.

Läs mer: Efter otäcka kollapsen i Bonde söker fru – brevskrivaren Tomas bryter tystnaden om dramat: ”Huvudet snurrade”

Årets säsong började för bara några veckor sedan och vi har redan fått se hur Linda vägleder bönderna under de första mötena med brevskrivarna – samt när de valde vilka personer de ville bjuda in till sina respektive gårdar.

Linda Lindorff och bonden Jens från årets säsong. Foto: TV4

För vissa var det ett otroligt svårt val. kött- och spannmålsbonden Jens, 27, från Hedemora bad till slut Linda att få ta med sig ytterligare en tjej hem till sig.

Det här är ett program där vi följer vissa regler och format men jag vill så klart inte heller på något vis riskera att det blir fel. Det får inte bli fel. Kärleken måste alltid komma i första hand och därför blir det så ibland att jag får tänja på gränserna och ändra vissa regler”, skrev Linda i sin blogg inför sändning.

Gjorde ett undantag från reglerna

Linda Lindorff fick massvis med positiv feedback efter beslutet och folk tyckte att hon visade prov på värme, empati och medmänsklighet.

Även köttbonden Mimmi, 28, från Öland, och strutsbonden Michael, 57, från Falköping, söker kärleken i år. Det är alltså totalt tre bönder i stället för fyra som det brukar vara. En av bönderna hoppade nämligen av i somras.

– Denna säsong kommer det medverka tre bönder. Detta då vi i dialog med bonden landat i att han inte kommer att vara med i årets säsong av ”Bonde söker fru”. Av hänsyn till de som berörs har vi inte möjlighet att gå in på omständigheterna som ligger bakom, sade Clara Tengbom, exekutiv producent, i ett uttalande då.

För den som inte kan få nog av ”Bonde söker fru”, trots att höstens nya säsong är i full gång, kommer nu en glädjande nyhet. Det är Linda Lindorff som kommer med det överraskande beskedet. Hon skriver om det på sin blogg.

Bonde söker fru-deltagarna 2023. Foto: TV4

Lindorff: ”Som en dröm ju…”

I tider då TV4 och andra kanaler lägger ner många program så har jag glädjen att meddela att vi nu gör ett extra bondeprogram. Genom år har vi haft ett 20-tal bröllop och fått ett 50-tal bondebäbisar. Det är så klart värt att firas. Därför har TV4 bestämt att vi nu gör ett helt barn – och bröllopsspecial. Som en dröm ju att få åka tillbaka ut på gårdarna och möta par från förr och hänga med deras urgulliga barn”, skriver hon.

Linda är själv mycket taggad på TV4:s härliga beslut att fira kärleken – och så spännande för svenska folket att få en uppdatering på flera av de paren som de stiftat bekantskap med under tidigare år.

Ja det blir mycket härligt i det här specialprogrammet det vill jag lova. Med tanke på att vi i år har tre bönder och inte fyra som vi brukar så känns det extra kul för mig att få ger er det här. Jag vill ju inte att ni just i år ska få mindre BSF än vanligt utan så klart mer och det får ni nu!”, skriver hon på bloggen.

Åh, vad härligt med ett extraprogram där man får se hur det går för några av våra tidigare bondefavoriter och deras kärlekspartners och barn.

Det kommer att bli en supersuccé, Linda. Det är jag säker på.

Ser du fram emot det här programmet? Gilla, dela och kommentera gärna vad du tycker.

Exit mobile version