Linda Lindorffs kärlekshyllning till maken Jacob – efter tuffa tiden för familjen: ”Han är min stora kärlek”

Linda Lindorff

Linda Lindorff

Linda Lindorff är en av våra mest populära tv-profiler och leder populära ”Bonde söker fru” och aktuell just nu med ”Wild kids”.

Men under den fullspäckade hösten, blev det en tuff tid för programledaren att både handskas med arbetet, familjelivet och relationen med maken Jacob.

Men utan stödet från stora kärleken hade Linda aldrig klarat sig ur krisen.

– Jag är väldigt tacksam att jag har min Jacob, säger hon till Expressen.

Det har varit en minst sagt hektiskt tid för programledaren Linda Lindorff.

Under förra året spelades ”Bonde söker fru”, ”Bönderna berättar allt” och ”Bonde söker fru – jorden runt” in på hösten.

Inspelningarna krävde mycket tid från Linda, och familjelivet kom i kläm.

– Förra hösten var fullkomligt kaotisk. Jag hade inte många dagar ledigt överhuvudtaget. De olika produktionsbolagen hade möten där de fick korslägga mina scheman för att få ihop det. Då var det nästan så det svindlade till, det var galet, säger hon till Expressen.

LÄS MER: Linda Lindorffs kärlekskamp med maken – efter alla år: ”Förbaskat svårt”

Viktiga stödet från maken

Linda Lindorff som har tre döttrar med maken Jacob, berättar för tidningen om kärlekens viktiga stöd när det var som tuffast.

– Jacob är en väldigt närvarande pappa. Han och jag delar upp det väldigt väl, när jag jobbar mycket tar han ett större ansvar. Eftersom han vill vara den pappa han är, så funkar det. Där har vi hittat en fin lösning, säger hon.

Att han är hennes stora kärlek är det ingen tvekan om.

– Han är oerhört kärleksfull och omtänksam. En klok man. Jag känner mig alltid väldigt trygg i hans närvaro. Han är min stora kärlek, vi känner varandra så otroligt bra efter alla de här åren – och genom saker som har varit tuffa också. Jag är väldigt tacksam att jag har min Jacob. 

Drabbades av corona

Men det är inte bara arbetet som varit tufft för Linda.

Under våren berättade tv-profilen att hon drabbats av corona.

”Det är svårt att fatta och känslomässigt väldigt omtumlande. Jag är både lättad och skräckslagen på samma gång. Lättad över att veta att jag haft det och möjligen därmed har en viss immunitet men också så förskräckt över att veta att det där vidriga viruset varit i min kropp och att det hade kunnat sluta annorlunda”, skrev Linda Lindorff då på Instagram

LÄS MER: Linda Lindorff drabbades av corona – berättar nu om stora oron för familjen: ”Gråtit över allt elände”

Exit mobile version