Linda Lindorffs intima bekännelse om Bonde-Micke – heta stämningen på gården: ”Osar sex”

Linda Lindorffs intima bekännelse om Bonde-Micke – heta stämningen på gården: ”Osar sex”

Bonde söker fru är ett av de allra mest populära programmen på TV4 och romanserna mellan bönderna och de sökande har varit många.

Nu har programledaren Linda Lindorff gjort ett minst sagt intimt avslöjande om en av bönderna i årets säsong…

Årets säsong av Bonde söker fru, den artonde i ordningen, är i full gång och böndernas jakt på en partner pågår framför tv-kameror och tittare.

Börjar prata sex

På sin blogg skriver Linda Lindorff om onsdagens avsnitt och hur det verkligen hettar till på gården när strutsbonden Micke börjar prata om sex.

”Framför allt så hettar det till på Mickes gård då han börjar prata sex… Micke beskriver hur det går till, vem som tar initiativet och hur snabbt det går” skriver Linda på bloggen.

Dock handlar Mickes intima lilla berättelse inte om människor, utan om hur de strutsar han har på gården gör de när de förökar sig.

”Sätter igång tjejerna”

Men enligt Lindas blogginlägg så får Mickes prat ändå tjejerna att tänka på sex.

”Det roliga är ju att det uppenbarligen sätter igång tjejernas tankar och en av dem låter sig nästan inspireras. Det är väldigt roligt att se det här och det är också kul att se hur seriös Micke ser ut medan tjejerna verkar ta det på ett lite annat sätt. Micke har ju en väldigt stor attraktionskraft hos alla tjejerna och de tycker ju så mycket om honom så jag tror att när han väl börjar prata sex – så spelar det liksom ingen roll att det faktiskt handlar om strutsar” skriver Linda på sin blogg.

Det verkar onekligen bäddat för ett hett avsnitt av Bonde söker fru!

Tryck nu på DELA-knappen!