Lotta Ramels nya uttalande om Hotell Romantik – sanningen bakom kulisserna: ”Tillspetsat”

Lotta Ramel, Hotell Romantik

Foto: SVT, Janne Danielsson /SVT

SVT:s succéprogram ”Hotell Romantik” är nu igång med en sprillans ny säsong. En av de som medverkar i programmet är Lotta Ramel, och för TT har hon berättat hur hon tyckte det var att vara med.

Lotta Ramel har varit ett välkänt ansikte under i princip hela sitt liv, då hon är dotter till underhållningslegenden Povel Ramel.

Hon har också arbetat som skådespelerska, och livet i offentligheten har på så sätt kommit naturligt.

Foto: Janne Danielsson /SVT

Men nu får vi se henne i ett helt annat format som en av deltagarna i årets säsong av ”Hotell Romantik.”

Där får vi följa ett gäng romanssugna 65-plussare i jakten på den stora kärleken.

24 singlar beger sig tillsammans av till Portugal för ett spännande äventyr där målet är att hitta någon som får hjärtat att slå ett extra slag.

För TT berättar Lotta Ramel att hon sökte till programmet av nyfikenhet. Men också att hon är seriös med att vilja hitta någon att dela livet med.

”Längesedan jag dansade så mycket”

I samma veva berättar hon hur det var att medverka.

– Det hade kunnat bli stelt, vi är ju ett gäng som föses ihop och förväntas bli kära. Allting blir förstås väldigt tillspetsat, men jag gillar att det är det. Jag hade föresatt mig att försöka slappna av och bara vara mig själv och man glömde kamerorna ganska fort, säger Lotta Ramel till TT

Även om hon inte kan berätta hur det gick för henne i programmet och huruvida hon fann sin stora kärlek eller inte så är det helt klart ett äventyr som hon är glad att hon gav sig ut på.

– Det var en jätterolig upplevelse. Framför allt att få dansa, det var längesedan jag dansade så mycket. Och jag har fått vänner för livet – det är inte det lättaste att hitta i min ålder.

Vad tycker ni om Hotell Romantik så här långt? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version