Tittarna rasar över Sven-Eriks beteende i ”Hotell Romantik” – kritiken efter fräcka orden: ”Borde vara lite ödmjuk…”

Sven-Erik i Hotell Romantik

Foto: SVT

Hotell Romantik är programmet där vi får följa ett glatt gäng äldre personer i sin jakt på kärleken.

Efter att Nöjeslivet publicerat en krönika om deltagaren Sven-Eriks beteende så har reaktionerna från tittarna trillat in.

I SVT:s populära dejtingprogram ”Hotell Romantik” får vi följa med när 24 stycken 65-plussare ger sig ut för att hitta kärleken.

Till skillnad mot förra säsongen så utspelar sig inte programmet denna säsong på ett alphotell i Schweiz. I stället får vi under den här säsongen följa med deltagarna till ett vackert slottshotell i södra Portugal.

Det är verkligen fint att se alla deltagare och hur de skiner upp i varandras sällskap.

Foto: Janne Danielsson /SVT

Kritiken efter Sven-Eriks beteende

Men det finns en detalj som fick Nöjeslivets skribent att reagera i en krönika. I krönikan går skribenten in närmare på deltagaren Sven-Eriks beteende framför alla.

Sven-Erik är nämligen väldigt mån om sitt utseende och vill hålla sig så vältränad han bara kan, så länge som möjligt. Och det är väl inget fel med det, men det är just på sättet som han uttrycker det som man kan ha åsikter om.

I programmet så sitter nämligen Sven-Erik mitt framför alla de andra männen och talar om sin rädsla för att få kulmage.

– Det är väl klart att jag vill hålla mig slank och fin hela livet. Det är bestämt utan tvivel. Jag är livrädd för att få en kulmage, det kan jag erkänna med en gång. Jag är fullkomligt livrädd, säger Sven-Erik helt utan respekt för att alla som sitter i salongen har helt olika kroppstyper.

En av de andra försöker lätta upp stämningen genom att skämtsamt säga att det är ofarligt, men trots det fortsätter Sven-Erik:

– Det är lite fräckare att ha 6-pack när man är 72, det ska jag tala om för dig.

Tittarnas åsikter om Sven-Erik

Och det verkar som att många håller med krönikören. Flera har uttryckt sitt missnöje med Sven-Eriks beteende och kroppshets.

Sven-Erik verkar tro att han är Guds gåva till kvinnorna, men det kan jag säga det är han inte. Han är så självcentrerad så det osar om det”, skriver en person i kommentarsfältet på Nöjeslivets krönika.

Såå himla oattraktivt beteende hos Sven-Erik. Annars så himla bra o mysigt program!”, skriver en annan.

Vem tror han att han är. Han borde vara lite ödmjuk och inte sitta och skryta hur duktig han är”, skriver en tredje person.

Foto: SVT

Men det finns även de som väljer att ta Sven-Eriks parti.

Han får vara som han är och andra får vara som dom är. Istället för att klanka ner hans hårda arbete hålla sig i form så beröm det istället inte många tar tag i sig. Sen får han falla för vad han vill inte upp till andra. Ytligt eller inte upp till var och en”, skriver en person.

Jag tycker han är den enda som intressant. Ser också bra ut. Vem vill ha en som har dåligt självförtroende?”, skriver en annan.

Vad tänker du om Sven-Eriks beteende i Hotell Romantik? Skriv gärna en kommentar på Facebook!

Exit mobile version