Foto: TV4

Marko Lehtosalos glädjebesked med mamma Irma – nominerade till en Kristallen

Marko Lehtosalo och hans mamma Irma Lehtosalo har gjort succé med sitt tv-program ”Marko & Irma”. Och nu blir det även belönade för sina framgångar.

Duon är nämligen nominerad till en Kristallen – och Marko berättar om lyckan på sin Instagram.

Stolt och glad oavsett hur det går”, skriver Marko på Instagram.

För drygt 13 år sedan köpte artisten Marko ”Markoolio” Lehtosalo ett hus på Ingarö, i Stockholms skärgård, till sin mamma Irma Lehtosalo. Han ville att hon skulle få ett bättre liv, borta från allt trubbel som fanns i hennes gamla område.

– Det här huset köpte jag till henne för tolv år sedan. Jag ville att hon skulle komma ifrån alkisarna där hon bodde. Och min plan funkade, har Marko berättat.

Och förra året bestämde de sig för att renovera Irmas hus och dokumentera hela projektet i en ny serie på TV4, ”Marko & Irma”.

Marko Lehtosalos glädjebesked med mamma Irma

Det visade sig att Markos mamma Irma var en dold stjärna, och hennes charmiga personlighet gav omedelbara resultat. Efter den första säsongen belönades serien med en ”Kristallen” i kategorin ”Årets realityprogram”

Serien förnyades snart med en helt ny säsong som hade premiär i mars 2024. Även denna gång har Markoolio och Irma levererat ett program av högsta klass, vilket har lett till en ny nominering i ”Kristallen.”

Dessutom har Marko blivit nominerad till ett individuelt pris och väljer nu att berätta om lyckan.

Bekräääftelse! Mitt och mammas program är nominerat till tv-priset Kristallen återigen och jag blev även nominerad i årets manliga programledare. Stolt och glad oavsett hur det går /Tv mogulen”, skriver Marko på Instagram.

Vi önskar er all lycka, Marko och Irma!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev