Irma bryter tystnaden om privata ekonomin – så mycket får hon ut i pension egentligen: ”Inte billigt…”

Irma Lehtosalo har på kort tid kommit att bli en av våra mest folkkära tv-profiler.

Så mycket får stjärnan hon ut i pension.

Irma Lehtosalo, 69, har kommit att bli känd efter att hon och sonen Marko ”Markoolio” Lehtosalo, 49, börjad göra sitt eget tv-program tillsammans.

Med realityserien ”Marko & Irma” har de tagit tittarpubliken med storm och det är verkligen ett program som gått hem i stugorna.

I programmet fick vi under den första säsongen se när Marko och Irma byggde ett hus till Irma. Under den andra säsongen, som nyligen visats, fick vi följa med när de färdigställde trädgården.

Utöver deras husprojekt så åkte mor och son dessutom på flera resor i både Sverige och Finland. Det var verkligen riktigt härligt att se hur nära relation de har till varandra.

Även om Irmas son sedan många år tillbaka är känd som både artist och skådespelare, så är kändiskapet väldigt nytt för Irma.

Så mycket får Irma i pension

Tidigare i livet har hon arbetat inom äldrevården och som städare, innan Marko beslutade sig för att göra tv-program med henne.

Till Aftonbladet avslöjar Irma nyligen hur mycket hon får ut i pension.

– Pengar kommer och pengar går. Det är inte billigt att bo i hus med värme, vatten och avlopp. Men jag har lite mer pengar nu och kan köpa saker till barnbarnen och det känns viktigt. Jag får bara lite över 9 000 kronor i pension, säger hon till tidningen.

Hoppas att du får lite mer pengar efter all tv-medverkan Irma!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev