Missen i Bonde söker fru – Linda Lindorff avslöjar: ”Panik”

Foto: Janerik Henriksson, TT/Linda Lindorff, Instagram

Det var under fredagsmorgonen som Linda Lindorff skulle flyga från Stockholm till Ronneby. Där skulle hon träffa en av bönderna, Henrik, för att leverera alla hans kärleksbrev – och det var ett plan hon absolut inte fick missa.

Därför såg 46-åringen också till att vara ute i hyfsat god tid på flygplatsen.

Men väl på Arlanda började kaoset. Vid incheckningsdisken stod det nämligen klart att programledaren inte fanns med på passagerarlistan för flyget!

”Klockan 08.05 går planet, det vet jag, måste med för på plats väntar inte bara nervös förväntansfull bonde utan även mitt hela team. Jag ber killen i incheckningen kolla igen men icke… jag finns inte med. Känner mig som ett enda stort frågetecken. Fattar ingenting. Börjar jag kolla mailen, söker upp resedokument och biljetter – och då kommer chocken”, skriver Linda Lindorff på sin blogg.

Foto: Janerik Henriksson / TT

Det visade sig att Linda Lindorff inte alls skulle flyga från Arlanda – utan från Bromma. Men med bara 30 minuter kvar till avgång fanns det inte en chans att hon skulle hinna till den andra flygplatsen i tid.

”Så jag springer till SAS biljettkassa. Jag berättar med lätt panik i rösten att vi ju har en bonde som väntar på sitt livs kärlek och att jag bara måste ner och dela ut breven. Kvinnan i kassan ler förstående men säger att det börjar bli lite tight med tid… Jag är nu väldigt nervös”, skriver Linda Lindorff.

Som tur var löste personalen så att Lindorff i sista sekunden kunde komma på ett annat flyg, från Arlanda till Ronneby.

”Billigt blev det inte, och jag fick nästan hjärtsnörpen men… jag kom iväg!! Nu ska det bara redas ut varför jag hamnade på Arlanda när jag borde varit på Bromma”, skriver Linda Lindorff på sin blogg där hon också konstaterar att bonden, efter många och men, kunde få sina brev i tid och att teamet inte behövde vänta i onödan. Vilken tur!

Exit mobile version