Här brister det totalt för Sabina i ”Bonde söker fru” – tröstas av Jens efter ärliga orden: ”Jag känner att…”

Sabina, Bonde söker fru, Jens

Foto: TV4

Känslorna i ”Bonde söker fru” är minst sagt påtagliga och ju längre tid det går desto starkare band får både brevskrivarna och bönderna för varandra.

Det visar sig inte minst under onsdagens avsnitt där Sabina inte längre kan hålla tårarna inne, och får bli tröstad av Jens.

Många drömmer nog om den där stora kärleken som dundrar in i livet och får en att ramla omkull totalt.

I hela 18 år har vi fått följa flertalet svenska bönder i jakten på den stora kärleken i TV4, och många av dem har hittat helt rätt.

Men vägen till kärlek är inte alltid enkel. Det är trots allt något som kräver både tålamod, öppenhet, och att våga visa sig sårbar.

I den pågående säsongen av ”Bonde söker fru” får vi följa köttbonden Mimmi, 28, från Öland, kött- och spannmålsbonden Jens, 27, från Hedemora och strutsbonden Michael, 57, från Falköping.

Bonde söker fru-deltagarna 2023. Foto: TV4

Sabinas ärliga ord om hur hon känner

Och under onsdagens avsnitt blir det minst sagt känslosamt på Jens gård, när Sabina inte längre kunde hålla tårarna inne.

– Jag känner själv att jag inte fått så mycket tid, jag känner att jag blivit bortprioriterad liksom. Så idag har jag planerat att sno iväg Jens ett par minuter, säger hon i programmet.

För den mysiga dejten har de fått låna Jens pappas hus för att tillsammans baka pizza.

”Jag vill vara tillräcklig”

Men det tar inte speciellt lång tid innan Sabina öppnar upp sig om hur hon egentligen känner.

– Det är hjärnspöken som pågår. Man jämför sig, man tänker mycket, så är det, säger hon varpå Jens tröstar henne genom att berätta hur fin hon är.

– Du är en jävla fin tjej. Ta in det. Du är en otroligt fin tjej, säger han.

– Jag vill vara tillräcklig, jag vill inte bara vara fin, svarar hon då varpå tårarna inte längre går att hålla inne.

Foto: TV4

Jens tröstar Sabina i ”Bonde söker fru”

Hon beskriver att det känns tufft att visa känslor och att hon tycker det är jobbigt att det finns en möjlighet att bli avvisad.

Som tur är finns Jens där och tröstar henne. Han kramar om henne och det blir en fin stund mellan dem, som han i efterhand beskriver som positiv.

– Sabina har det varit väldig fart och fläkt på. Hon är helt otrolig, liksom. Men sen idag fick man se en annan sida av henne också. En väldigt djup och skör sida också. Det uppskattar jag verkligen att hon visar, säger han i programmet.

Jens tröstar Sabina. Foto: TV4

Programmet sänds 6/12 kl 20.00 på TV4 Play och TV4.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version