Niklas Strömstedt och Per Gessle hyllas stort efter Tack för musiken: ”Bästa tv-programmet på åratal”

Två popikoner på samma scen – på bästa sändningstid.
Nu hyllas Niklas Strömstedt och Per Gessle stort av tittarna efter uppvisningen i ”Tack för musiken” i SVT.

”Tack för musiken!” blev artisten Niklas Strömstedts första stora jobb som programledare. Det kombinerade musik- och intervjuprogrammet hade sin premiär i SVT redan år 2011 – och blev direkt en stor tittarfavorit.

I showen slog sig Strömstedt ned på Maximteaterns scen i Stockholm tillsammans med en gäst framför publiken och tv-kamerorna. Det blev massor av minnesvärda möten under åren som programmet först sändes mellan 2011-2015. Bland andra Marie Fredriksson, Lars Winnerbäck, Ola Salo, Björn Skifs, Plura Jonsson, Peter LeMarc och Jill Johnson har gästat programmet.

År 2015 stod det klart att Strömstedt skulle göra tv i konkurrerande kanalen TV4. Tillsammans med hustrun Jenny Strömstedt har Niklas bland annat programlett succén ”Tillsammans med Strömstedts”.

Samma år sändes också det sista ”Tack för musiken” i SVT – trodde alla.

Tills programmet nyligen gjorde comeback i kanalen.

För två veckor sen sändes programmet med Linda ”Miss Li” Karlsson och i lördags var det dags för det förinspelade avsnittet med Per Gessle att visas på bästa sändningstid.

Han gav en exklusiv inblick i sin långa och framgångsrika karriär som soloartist, såväl som med band som Gyllene Tider och Roxette.

Dessutom blev det flera musikframträdanden tillsammans med Strömstedt och husbandet. Gessle framförde också nya singeln ”Beredd” tillsammans med Molly Hammar.

– Tack alla för underbar feedback på ”Tack för musiken”-showen igår kväll. Överväldigad av era reaktioner! Tack också till Niklas och hans fantastiska tv-team, det mest speciella bandet och den majestätiska fröken Molly Hammar. Fina människor, skriver Per Gessle på Instagram efteråt.

Artikeln fortsätter under bilden.

Efteråt har duon nämligen hyllats rejält av tittarna i sociala medier.

– Bästa programmet på åratal på tv. Du är en riktig stjärna. Så ödmjuk och trevlig att lyssna på både i tal och musik, skriver en tittare i en kommentar till Gessles inlägg.

– Vilket fantastisk program. Du och Strömstedt är outstanding, skriver en annan tittare.

– Fantastiskt program!! Och du och Niklas sjöng fantastiskt fint ihop! Ni borde ju släppa något ihop, skriver en tredje.

– Man blir bara så lycklig av att se er båda! skriver en fjärde.

På lördag sänds nästa avsnitt av ”Tack för musiken” – då med Miriam Bryant i fokus.

Vad tycker du om ”Tack för musiken” med Niklas Strömstedt? Skriv gärna en kommentar!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev