Ola-Connys nya besked – efter förlovningen.

Foto: Kanal 5/Hyséns

Från ingenstans dök ”Ullared”-profilen Ola-Conny Wallgren upp i Kanal 5:s ”Hyséns”. Och där presenterade han sin nya kärlek – Camilla, 37. Och i december bjöd Ola-Conny på att riktigt glädjebesked: han och flickvännen har förlovat sig.

– Ja, vi har förlovat oss! Först var vi på en herrgård i Skåne där vi åt äggkaka och drack vin och öl. Dagen efter bar det av till Madeira. Det var jätteromantiskt, sa då tv-profilen till Hänt.

I en intervju med Expressen avslöjar nu Ola-Conny Wallgren framtidsplanerna. Och vad det verkar har paret inte bråttom till altaret.

– Vi tar en sak i sänder. Nu har vi gjort detta. Vi tar det med ro, säger han till tidningen.

FOTO: Kanal 5/Hyséns

Ola-Conny Wallgren: Fegt att inte förlova sig

Även om paret ännu inte har något bröllopsdatum spikat, menar Ola-Conny Wallgren att det finns en poäng i att vara förlovat.

– Förlovning innebär att man tillhör någon och att man är upptagen, det kändes tryggare, säger han till Expressen.

Han menar att det är fegt att inte våga visa varandra trohet.

– Jag har sett de par som har varit ihop många år utan att vara gifta eller förlovade. Det tycker jag är dåligt, det är fegt att inte ens förlova sig. Man ska inte göra vansinnesgrejer. Och visst, förlova sig är stort, men någonstans måste man börja. Man lever bara en gång. Tror jag, säger han.

Ullared ger jättebonus

Ola-Conny Wallgren har inte bara anledning att fira kärlekslivet. Även yrkesmässigt går det bra. Nyligen blev det klart att Gekås Ullared delar ut rekordbonus till sina anställda. Efter ett framgångsrikt år kommer jättevaruhuset dela ut 23 miljoner kronor i bonusar. Det innebär att varje enskild medarbetare som jobbar heltid kommer få en bonus – på runt 17 000 kronor.

”Ullared” har säsongspremiär ”Ullared” den 15 januari kl 20 på Kanal 5 och Dplay.

 

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/W60icHsjV21kdCKQHhXzTpiiAMNsLxHven4nv3EPIxkf28OHsF2uCsB_58o4q5zq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

 

Så härligt att det går bra med kärleken, Ola-Conny! Skicka gärna dina grattishälsningar till Ola-Conny och Camilla i kommentarsfältet.

Exit mobile version