KÄRLEKSLYCKA: Ola-Conny har förlovat sig med sin Camilla!

De avslöjade sitt förhållande tidigare i höstas.

Nu kommer nästa glädjebesked. Den populära tv-profilen Ola-Conny Wallgren och flickvännen Camilla, 37, har enligt Hänt förlovat sig!

Tittarna har i många säsonger av realityprogrammet ”Ullared” fått följa Gekås-medarbetaren Ola-Conny Wallgrens längtan efter kärleken.

Därför kom det som ett riktigt glädjebesked när Ola-Conny tidigare i höstas avslöjade att han blivit kär igen.

I samband med att Ullared-stjärnan gästade tv-programmet ”Hyséns” i Kanal 5, presenterade han då sjuksköterskan Camilla som sin nya sambo.

– Det brände på. Eller till. Det blev en gnista kan man säga, sa en nyförälskad Ola-Conny i tv-programmet.

ola-conny wallgren, camilla, kärlekslycka, förlovning
Foto: Jonas Ekströmer, SCANPIX / Kanal 5

”Jätteromantiskt”

Paret träffades i just Ullared, och kärleken spirade genast. Och nu kommer alltså nästa glädjebesked – paret har tagit relationen ett steg längre och förlovat sig! Detta avslöjar Ola-Conny i en intervju med tidningen Hänt.

– Ja, vi har förlovat oss! Först var vi på en herrgård i Skåne där vi åt äggkaka och drack vin och öl. Dagen efter bar det av till Madeira. Det var jätteromantiskt, säger tv-profilen till Hänt.

Ola-Conny och Camilla förlovade sig den 20:e oktober.

– Förlovar man sig så är det ett tecken på att man litar på varandra. Man är varandra trogna och signalerar för omvärlden att man är upptagna. Det känns bra, säger han till Hänt.

Dela vidare för att skicka dina lyckönskningar till det nyförlovade paret Ola-Conny och Camilla!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/W60icHsjV21kdCKQHhXzTpiiAMNsLxHven4nv3EPIxkf28OHsF2uCsB_58o4q5zq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]