Pernilla Wahlgrens intima drag på möhippan utan Christian Bauer

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer ska gifta sig – igen.
Nu har Allsång på Skansen-programledaren överraskats med en möhippa av vännerna.
– Världens drömmigaste dag, skriver hon.

Inte ett öga var torrt i Lidingö kyrka när Hans Wahlgren tog dottern Pernilla Wahlgren till altaret då hon äktade sin make, Christian Bauer.

Det hemliga vinterbröllopet sändes nyligen i säsongsfinalen av Kanal 5:s ”Wahlgrens värld”, och där fick tittarna se hur Hans varsamt lämnade Pernillas hand till Christians.

Foto: SVT

– Nu är vi gifta. Jag är fru Wahlgren Bauer! Det var helt magiskt. Vad mysigt att gifta sig på vintern! Vad vackert! Och det är inte en fotograf, inte en press, inte en nyfiken människa är där. Vi har lyckats hålla det här bröllopet helt hemligt, sade Pernilla Wahlgren i programmet efteråt.

Sonen Benjamin Ingrosso kallade bröllopsintåget för ”den vackraste stunden i hela mitt liv”, medan Bianca märkbart rörd kallade sin mamma för ”den sötaste människan i hela världen”.

För Pernilla var det viktigt att få gifta sig i hemlighet.

– Det blev så fint. Att få ha den stunden för oss själva, stå där på kyrktrappan efteråt och de enda som vi ställde upp på bild för var våra egna vänner och vår egen fotograf, sade Pernilla i programmet.

För Nöjeslivet har Wahlgren berättat om hur livet förändrats efter att ha ingått äktenskap med Bauer.

– Det är väldigt bra. Jag tycker det känns väldigt vuxet och skönt att säga ”min man”. Jag hade alltid så svårt att säga ”min pojkvän” och ”min kille”. Det kändes töntigt. ”Min fästman” lät så… Nej, jag gillar att säga ”min man”! har Wahlgren tidigare sagt till Nöjeslivet.

Senare i år väntas paret gifta sig – igen.

– Ja, det första blev ju väldigt hastigt påkommet och bara för familjen. Vi visste att pappa skulle gå bort, och jag ville ha med honom, säger Wahlgren till Nöjeslivet.

Pernilla Wahlgrens härliga möhippa – Karl Fredriks nyckelroll

Inför detta har Wahlgrens vänner nyligen anordnat en möhippa för stjärnan.

I helgen åkte Pernilla med vänner till Österlen – och besökte TV4-profilen Karl Fredrik Gustafssons gård.

Pernilla beskriver vännernas tilltag som ”en saga”.

– Bara EN av alla otroliga saker tjejerna hade styrt upp på min Möhippa..! Jag blev överraskad med världens drömmigaste dag hemma hos underbara Karl Fredrik och Petter i deras magiska trädgård på Eklaholm! skriver Pernilla på Instagram.

Artikeln fortsätter under bilden.

Pernillas nakna drag på möhippan – auktionerar ut till förmån för Barncancerfonden

Hon berättar att en av aktiviteterna var att måla – och då valde Wahlgren att avbilda en halvnaken karl.

– Först dukades det upp en fantastisk skaldjursbuffé som vi avnjöt i deras vackra Växthus! Och sedan fick jag leka konstnär och måla av en krokimodell endast iklädd en ananas..! (Vad annars..?!) skriver hon.

Artikeln fortsätter under bilden.

Pernilla Wahlgren visar samtidigt upp konstverket på Instagram – så här blev resultatet:

Nu går Pernillas målning under klubban – och vinsten går till välgörande ändamål.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: Instagram @pernillawahlgren

– Är någon sugen på att lägga vantarna på mästerverket, ( SE SISTA BILDEN) så kan man nu buda på min Krokimålning på Tradera! (länk på mina händelser) (Uppe i över 10.000 just nu!) Hela summan kommer oavkortat gå till Barncancerfonden fick jag bestämma! skriver Pernilla Wahlgren.

På tisdagen den 6 augusti sänds säsongens näst sista avsnitt av Allsång på Skansen i SVT1 och SVT Play med start 20.00. Pernilla Wahlgren gästas då av bland andra Miss Li.

Vad tycker du om Pernillas målning? Skriv gärna en kommentar!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version